Svarīgākā nedēļa gadā

Ivars Lācis (centrā) Foto: Sandra Škutāne

Šī nedēļa cīņā par Latvijas čempionāta zelta medaļām, iespējams, būs pati svarīgākā visā gadā. Trešdien pl. 19:00 Dobelē spēlēsim ar saviem sīvākajiem konkurentiem vietējiem “Tenax” handbolistiem, bet jau sestdien pl. 19:10 NBS sporta zālē tiksimies ar otriem konkurentiem “Jūrmalas sports”.

Pār abām komandām pirmajā aplī izcīnījām uzvaru. Oktobra beigās ar 30:24 pieveicām dobelniekus, bet pēc tam novembra vidū ar 38:26 pārspējām jūrmalniekus. Ja tikpat veiksmīgi cīnīsimies arī šīs nedēļas mačos, mūsu līderpozīcijas Latvijas čempionātā citām komandām apdraudēt būs visnotaļ grūti.

“Tenax” handbolisti 11 mačos piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, savukārt “Jūrmalas sports” 12 spēlēs trīs reizes izjutuši zaudējuma rūgtumu. Abas komandas turnīra tabulā attiecīgi ieņem otro un trešo vietu.

Nedēļas nogalē aizvadīsim arī kārtējo Baltijas līgas spēli, svētdien Igaunijā plkst. 18 tiekoties priekšpēdējā regulārā turnīra mačā ar “Polva Serviti” vienību. Iepriekšējā spēlē “Polva Serviti” handbolisti ar 32:24 (12:14) pieveica mūsu sīvākos konkurentus cīņā par ceturto vietu “HC Kehra”.

Jau rītdien mūsu dāmas Latvijas čempionāta spēlē plkst. 19:45 savā laukumā uzņems “Stopiņu NHK” handbolistes.

9 komentāri “Svarīgākā nedēļa gadā

  1. cik zinu, pastāv iespēja kopā ar Komandu doties uz Dobeli, lai klātienē atbalstītu savējos…
    vietu skaits ierobežots!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.