Trešā uzvara

Artis Kurmēns uzsmaida skatītājiem (Foto: Sandra Škutāne)

Latvijas čempionātā izcīnījām trešo uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 30:24 (13:10) pieveicot pērnās sezonas bronzas medaļniekus Dobeles “Tenax”.

Jau spēles sākumā pēc Oskara Arāja un Kaspara Lisovska raidījumiem izvirzījāmies vadībā ar 2:0. Vairākkārt viesiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, tomēr puslaika vidū pēc Kurmēna, Arāja un Vadzīša raidījumiem iegūvām četru vārtu pārsvaru (8:4). Trīs minūtes pirms puslaika beigām “Tenax” handbolistam Aleksandram Krastiņam izdevās atkal panākt minimālu rezultāta starpību (9:10), bet tā izskaņā Kurmēns un Arājs atkal panāca +3 (13:10).

Otrā puslaika sākumā 37. minūtē jau panācām septiņu vārtu pārsvaru (18:11), tomēr dobelniekiem tā vidū izdevās starpību samazināt līdz pat diviem vārtiem (19:21). Pēc tam sekoja mūsu atbildes šovs ar Kurmēnu un Vadzīti priekšgalā, sešas minūtes pirms beigām atjaunojot +7 (28:21). Spēles beigās vēl viesiem izdevās samazināt savus mīnusus līdz sešiem vārtiem – 24:30.

Nākošo spēli Latvijas čempionātā aizvadīsim nākošajā nedēļas nogalē, kad NBS sporta zālē 7. novembrī plkst. 17:30 tiksimies ar līgas pastarīti “Stopiņu NHK”.

Latvijas čempionāts handbolā.
31. oktobrī.
LSPA – Dobeles Tenax 30:24 (13:10)

LSPA: Kurmēns 10, Vadzītis 6, Arājs 6/2, Trifanovs 3, Kiršteins, Ērmanis un Lisovskis 1, Rūtiņš un Blome 1/1. 7 m: 5/4, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes.
Tenax: Krastiņš 8, Apals 7, Grandbergs un K. Straume 3, Meluškāns 2, Alps 1/1. 7 m: 1/1, 3 brīdinājumi, 14 soda minūtes.
Tiesneši: A. Rutkovskis/U. Dzērve

26 komentāri “Trešā uzvara

  1. Apsveicu visus ar uzvaru!!! Malači!
    Un gribētos jau ieraudzīt kādu komentāru no tā gudrīša, kurš kaut ko murgoja par lēkāšanu augstāk par savu pakaļu. ;)

    P.S. Man liekas, ka kāds lēkāja, lēkāja un tomēr atsita sev to pakaļu! :))

  2. Un kurā vietā tad lēkāja? Ja jau bijāt tādi meistari, tad vajadzēja ar +15 ņemot vērā ,kad dobele spēlēja ar lielākas daļas spēlētājiem, kas pagāšogad spēlēja pirmajā līgā :)

  3. Vilciņ, negribu būt rupjš vai vēl kaut kāds, bet tomēr tevi citēšu no iepriekšējiem komentāriem: “Davai davai pasapnojiet pasapnojiet”

  4. Visi baigi negatīvi noskaņoti :) Jāpriecājas es tik pateicu savas domas :) un pa maz vinejāt savadāk alus kasti zaudēju :)

  5. Mario Nu bet tieši tā :D Lai būtu tādiem kā tev ko pacepties :D :D Neuztraucies ar savu laiku tērēšanu liederīgi ir vis kārtībā ;)

  6. Mari lābāk atklāj sto vārdu un tad jau pastīsimies kurš tas mazais krāns būs ;)

  7. Labāk pastāstiet kādēļ visi tik neapmierinātik kad komēntē kaut ko? :D :D :D

  8. Vilciņ, es ne par taviem komentāriem domāju…tu kā kārtīgam pretinieku komandas pārstāvim pienākas komentē, es par vienu LSPA ierakumu puses pārstāvi runāju…;)

  9. Raiti, kad apdeitos rezultatīvākos un turnīra tabulu..?
    un būtu priecīgs redzēt kādu LSPA pārstāvi arī starp virslīgas rezultatīvākajiem:)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.