Jāpierāda savs spēks

Oskars Arājs darbībā (Foto: Sandra Škutāne)

Jau sestdien 31. oktobrī plkst. 19:10 trešajā Latvijas čempionāta spēlē NBS sporta zālē tiksimies ar Latvijas trešo spēcīgāko komandu Dobeles “Tenax”.

Aizvadītajā nedēļas nogalē savā laukumā dobelnieki pārsteidza Latvijas čempionus “ASK”, negaidīti sagraujot rīdziniekus ar 41:23. Mājinieku rindās pirmo maču šosezon aizvadīja vārtsargs Dainis Putra, kurš bija galvenais uzvaras kaldinātājs. Tieši viņa spēle mums sagādāja lielākās problēmas iepriekšējās sezonās.

Mūsu komanda šai spēlei gatavojas ar lielu uzmanību. Ne tikai tāpēc, ka jaunajā sezonā komandai pievienojās exTenax handbolisti Andis Ērmanis, Oskars Arājs un Egils Politers, bet arī, lai pierādītu, ka esam galvenie favorīti cīņā par Latvijas čempionāta zelta medaļām. Diemžēl šajā nedēļā treniņos par pleca sāpēm sūdzējās mūsu līderis Artis Kurmēns, savukārt Kaspars Lisovskis tajos nevarēja piedalīties ar pilnu atdevi.

Nozīmīgu spēli svētdien plkst. 11:00 aizvadīs arī mūsu sieviešu komanda, kas LSPA sporta zālē tiksies ar otru turnīra līdervienību Ludzas SHK. Abi klubi šosezon četrās aizvadītajās spēlēs vēl nav zaudējumus piedzīvojuši.

5 komentāri “Jāpierāda savs spēks

  1. vai ta gudri atklaat pretiniekiem Kurmja saaposho vietu? parasti jau izmanto vajaakus punktus savaa labaa…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.