Starts savējiem

Kaspars Lisovskis un Raimonds Trifanovs

Šovakar LSPA sporta zālē savu skatītāju priekšā aizvadīsim pirmo oficiālo spēli šajā sezonā, Rīgas atklātā čempionāta ietvaros plkst. 19:45 tiekoties ar “RVR/Vangaži” handbolistiem.

Arī pagājušajā sezonā ar mūsu šīsdienas pretiniekiem aizvadījām pirmo maču, sagraujot viesus ar 37:17. Pirms šīsdienas mača galvenais treneris Andris Molotanovs paredzējis vēl treniņu, lai pirmajā mačā spēlētāji atdoti visus savus spēkus.

Vairākiem mūsu handbolistiem tā būs pirmā oficiālā spēle. Mačā debitēs bijušies Dobeles “Tenax” handbolisti Andis Ērmanis, Oskars Arājs un Egils Politers, “RVR/Vangaži” spēlētājs Emīls Reniņš, kā arī bijušais “armijnieks” Edgars Vadzītis, kurš pirms tam “LSPA” sastāvā nav aizvadījis nevienu (arī pārbaudes) maču. Savukārt Einārs Kiršteins iepriekš spēlējis mūsu komandā piedalījies Baltijas līgā.

“Fiziskie sezonai gatavi jau esam šobrīd, tāpēc Rīgas čempionātā būs jāpārbauda pēdējie taktiskie zīmējumi,” uzskata mūsu galvnais treneris Andris Molotanovs, norādot, ka galvenā cīņa būs Latvijas čempionātā.

Atgādinām, ka pērn par Rīgas čempioniem tika kronēta mūsu komanda, kas finālā spraigā cīņā pirmo reizi pēc pusotra gada pārtraukuma pārspēja “ASK/AB.LV” vienību ar 32:31 (17:15).

6 komentāri “Starts savējiem

  1. Šī Gizi ir handbola mājas lapa,nevis NEKAD mājas lapa(nu tā kur Latvju groza zvaigznes uzpīpē),spēle ilgs 2×30 min.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.