Pretiniekiem variantu nebija

LSPA Igaunijā

Pirmajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē izcīnījām pārliecinošu uzvaru, LSPA sporta zālē ar 45:20 (19:11) sagraujot “RVR/Vangaži” handbolistus.

Spēles sākumā uz nelielu brīdi ar 2:1 vadībā izvirzījās „RVR/Vangaži” handbolistus, tomēr turpinājumā, kāpinot spēles tempu, vadību pārņēmām mēs. Galvenais treneris Andris Molotanovs šīsdienas spēlē ļāva izspēlēties visiem pieteiktajiem handbolistiem, līdz puslaika beigām panākot +8 (19:11).

Fantastiski pirmo un otro puslaiku aizvadīja Lauris Rūtiņš un Andis Ērmanis, kurus komandas biedri izvirzīja labās metienu pozīcijās ātrajos uzbrukumos. Arī otrajā puslaikā turpinājās mūsu dominance, pakāpeniski palielinot rezultāta starpību. Tā mača beigās sasniedza +25 (45:20). Tiesa, no visiem gūtajiem vārtiem aptuveni 90% tika gūti ar ātro uzbrukumu palīdzību.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija abi malējie spēlētāji Andis Ērmanis un Lauris Rūtiņš (neaizmeta garām nevienu metienu), kuri katrs guva pa desmit vārtiem. Piecreiz precīzi bija Kaspars Lisovskis un Artis Kurmēns. Pretiniekiem pa sešiem vārtiem guva Pēteris Trojanovskis un Artūrs Lazdiņš.

Nākošo spēli aizvadīsim tieši pēc nedēļas 15. septembrī plkst. 19:45 LSPA sporta zālē ar „Jūrmalas sports-2” handbolistiem.

Rīgas atklātais čempionāts.
8. septembris.
RVR/Vangaži – LSPA 20:45 (11:19)

RVR/Vagnaži: Trojanovskis un Art. Lazdiņš 6/1, Suta 3, Daukša un Lukaševičs 2, Glāznieks 1. 7 m: 3/2, 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
LSPA: Rūtiņš 10, Ērmanis 10/1, Lisovskis un Kurmēns 5, Lejnieks 4, Arājs, Blome un Trifanovs 3, Vadzītis 2. 7 m: 2/1, 1 brīdinājums, 4 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis

16 komentāri “Pretiniekiem variantu nebija

  1. Ne velti izvēlējos jurisprudenci:) kungi-pareizs rezultāts- neizšķirts!

  2. Parasti jau ir tā, ja vārtu vīri ir riktīg labi vai tieši pretēji nostāvējuši, tad rakstā tas noteikti tiek pieminēc… acīmredzot, šoreiz – nafin spešal… :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.