Iesildīšanās beigusies

Jaunā komanda

Arī otrajā Rīgas atklātajā čempionāta spēlē izcīnījām pārliecinošu uzvaru, LSPA sporta zālē ar 37:17 (23:6) sagraujot HK “RVR” handbolistus. Tiesa, nākošajās trīs Baltijas līgas spēlēs tāda pastaiga nebūs.

Jau ar pirmajām minūtēm pārņēmām spēles iniciatīvu savās rokās, neļaujot viesiem izvērsties ne aizsardzībā, ne uzbrukumā. Pirmos vārtus astotajā minūtē “RVR” komandas labā guva Pēteris Trojanovskis, taču rezultāts jau bija mūsu labā 5:1. Arī turpinājumā mūsu aizsardzība bija grūti uzlaužama, līdz puslaika beigām pretiniekiem ļaujot iemest vien piecus vārtus (6:23), no kuriem trīs iemeta jau pieminētais Trojanovskis. Labu spēli mūsu vārtos pret savu bijušo komandu aizvadīja arī Ivars Lāci.

Otrajā puslaikā pirmos vārtu zaudējām jau tā pirmajā minūtē, kad precīzs bija Artūrs Lazdiņš. Cīkstešanās pēc pārtraukuma izvērtās nedaudz sīvāka, tomēr tas netraucēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 37:17. Otrajās 30 minūtēs savu kļūdu dēļ un nepārliecinošās Raita Puriņa spēles vārtos, rezultāta starpību palielinājām vien par trīs vārtiem.

Rezultatīvākais mūsu komandas rindās bija Artis Kurmēns, kurš, spēlējot tikai pirmo puslaiku, guva sešus vārtus. Piecreiz, atkal spēlējot tikai otrajā puslaikā, bija Lauris Rūtiņš, bet pa četriem vārtiem guva Kaspars Lisovskis un Mārtiņš Kazinieks, kuri arī spēlēja vien pirmās 30 minūtes.

Līdz ar izcīnīto  uzvaru arī B grupā esam atkal pakāpušies uz pirmo vietu. Pēdējo priekšsacīkšu spēli aizvadīsim tieši pēc nedēļas trešdien plkst. 19:45 Ulbrokas vidusskolas sporta zālē, kad tiksimies ar “Stopiņu NHK”. Turpat aizvadīsim arī trīs Baltijas līgas spēles nedēļas nogalē.

17. septembris.
Rīgas atklātais čempionāts.
LSPA – HK RVR 37:17 (23:6)

LSPA: Kurmēns 6, Rūtiņš 5, Lisovskis un Kazinieks 4, V. Borisenko, Borodovski, Veļikanovs un Kangizers 3, Melnalksnis un Lejnieks 2, Trifanovs un Blome 1. 7 m: 0/1, 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
RVR: Trojanovskis 7, Art. Lazdiņš 4, Ozoliņš 2, Lukašēvičs, Strautnieks, Smagars un Bāliņš 1. 7 m: 0/1, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis.

4 komentāri “Iesildīšanās beigusies

  1. ASK aujenie veči? :D kopā veselus 4 vārtus sametuši :D skatas kad nedēļas nogalē nesamīda jūs kā mušas ………. bišķi nolaižaties…….

  2. katrs spēlēja tik pusstundu. Trifanovam pirmā spēle, tikai aizvadot vienu normālu treniņu ar komandu pēc savainojuma.

    Neviens nekur nav uzlidojis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.