Pret principiālajiem

Guntars Lejnieks

Šovakar LSPA sporta zālē aizvadīsim otro Rīgas atklātā čempionāta spēli, plkst. 19:45 tiekoties ar principiālajiem pretiniekiem HK “RVR” (iepriekšējā sezonā “K-Rauta”) handbolistiem.

Tiesa, salīdzinot ar iepriekšējām divām sezonā, “RVR” sniegums ir krietni nobalējis. Kaut arī pērn Rīgas čempionātā tika izcīnīta otrā vieta, bet Latvijas čempionātā – ceturtā, pirmajā galvaspilsētas meistarsacīkšu mača jau tika piedzīvots zaudējums (36:39) pret Latvijas virslīgas jaunpienācējiem, “Stopiņu NHK” sportistiem. Bijusī “K-Rauta” komanda tagad apvienojusies ar “Vangaži” vienības handbolistiem, taču joprojām viens no komandas līderiem ir Jānis Smagars.

Īpaši Principiāla spēle šodien būs mūsu četriem komandas pienācējiem, kas pērn spēlēja “RVR”, – Mārtiņam Kaziniekam, Normundam Blomem, Ivaram Lācim un Guntaram Lejniekam. Pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā “LSPA” sastavā aizvadīs Elvijs Borodovskis un Raimonds Trifanovs.

Šī būs pēdējā sagatavošanās spēles pirms pirmajiem Baltijas līgas mačiem, kas nedēļas nogalē mūsu komandai notiks Ulbrokas sporta zālē. Piektdien spēlēsim ar somiem, bet brīvdienās ar igauņu labākajām vienībām.

1 komentārs “Pret principiālajiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.