Foto: Sandra Škutāne

Sāpīga neveiksme pret Vaiņodi

Diemžēl otrajā savstarpējā cīņā pret “HK Vaiņode” SynotTip Latvijas Handbola virslīgā mūsu “Celtnieks” handbolisti cieta sāpīgu neveiksmi, piedzīvojot zaudējumu ar 29:31 (15:12).

Spēles sākumā nekas neliecināja par saspringtu spēli. Pa diviem vārtiem guva Artūrs Lazdiņš un Rihards Leja, bet vienu vārtu guvumu pievienoja Ritvars Balceris – 5:1. Arī viesu uzbrukums uzņēma apgriezienu un tālāk mūsējiem vairs Vaiņodes handbolisti neļāva atrauties – puslaiks noslēdzās ar +3 (15:12).

Arī otrajā puslaikā turpinājās līdzīga cīņa. Neveiksmīgi spēlēja mūsu vārtsargs Raitis Puriņš, regulāri pieļāvām kļūdas ātrajos uzbrukumos un nesekmīgi spēlējām nevienādos sastāvos, kas ļāva puslaika vidū jau pirmo reizi vadībā izvirzīties “HK Vaiņode” – 20:21.

Neskatoties uz nesekmīgo spēli, piecu minūšu laikā mūsējiem izdevās atjaunot trīs vārtu pārsvaru (25:22), taču tam sekoja vēl viens Vaiņodes izrāviens no kura vairs nepratām atgūties. Piecas minūtes pirms mača beigām pēc diviem brāļu Pāvilu metieniem viesi jau ieguva divu vārtu pārsvaru (25:27). Milzīgs šķērslis mūsējiem bija pretinieku vārtsargs Nauris Sproģis, ar kur palīdzību Vaiņode sagādāja mūsējiem jau trešo zaudējumu turnīrā – 29:31.

Deviņus vārtus mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš, bet astoņus pievienoja Ritvars Balceris. Uzvarētājiem astoņas reizes izcēlās Ainārs Pāvils, septiņas – Oskars Pāvils.

Brīvdienās dosimies uz Igauniju, kur aizvadīsim Baltijas līgas spēles. Sestdien Kehrā plkst. 16:00 tiksimies ar “HC Tallin”, bet dienu vēlāk izbraukumā plkst. 17:00 tiksimies ar Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”.

SynotTip handbola Virslīga.
10. novembris.
Celtnieks Rīga – Vaiņode 29:31 (15:12)
Celtnieks: Lazdiņš 9, Balceris 8, Ignatjevs 3, Leja 3, Kļaviņš 2, Jablonskis 2, Eglītis 1, Bunkus 1.
Vaiņode: A. Pāvils 8, O. Pāvils 7/2, Taujēns 6, Mickus 4, R. Plūme 2, Strēlis 2, K. Plūme 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.