Roberts Freibergs (Foto: Polva Serviti)

Divi zaudējumi Baltijas līgā

Diemžēl handbola maratonu mūsu “Celtnieks” vīri noslēdza ar diviem zaudējumiem Igaunijā, tā arī netiekot pie pirmās uzvaras Baltijas handbola līgā.

Uz mačiem devāmies ar ierobežotām sastāva iespējām. Mūsējiem nevarēja palīdzēt Kaspars Lisovskis, Aivars Čikuts, Toms Popens un Ričards Jablonskis, samazinot iespēju rotēt ar sastāvu jau tik sasprintajā spēļu grafikā.

Šādam spēļu maratonam, aizvadot četrus mačus piecās dienās, nav pat pakļauti profesionāļi basketbola mekā NBA. Tas līdz ar to atspoguļojās arī mūsu komandas sniegumā…

Pirmajā mačā Kehrā pret “HC Tallin” mājinieki spēles sākumā realizēja vairākus ātros uzbrukumus, iegūstot drošu pārsvaru – desmitajā minūtē 3:6. Tā arī visas spēles garumā diemžēl nepratām sevišķi apdraudēt igauņu uzvaru, piedzīvojot zaudējumu ar 21:27.

Deviņus vārtus mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš, bet pa diviem pievienoja Lauris Eglītis, Roberts Freibergs, Rihards Leja un Igors Ignatjevs.

Dienu vēlāk pret Igaunijas čempioniem “Polva Serviti” mūsu handbolistiem klājās vēl grūtāk. Mūsu kļūdas igauņi pārvērta par gūtajiem vārtiem, desmitajā minūtē jau mums sarūpējot -6 (3:9). Pēc pārtraukuma “Polva Serviti” droši rotēja ar sastāvu, sagādājot mūsējiem ceturto zaudējumu turnīrā – 24:36.

Ar astoņiem vārtiem mūsu sastāvā izcēlās Lauris Eglītis, sešus pievienoja Artūrs Lazdiņš, bet piecus – Roberts Freibergs.

Diemžēl ar četriem zaudējumiem tikpat mačos Baltijas līgas B apakšgrupā esam noslīdējuši uz pēdējo vietu. Nākamo spēli turnīrā aizvadīsim 9. decembrī, kad savā laukumā O.Kalpaka RTDP plkst. 17:00 uzņemsim Kauņas “Granitas”.

Nākamo spēli aizvadīsim jau 19. novembrī, kad plkst. 15:00 izbraukumā tiksimies ar SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas līdervienību Dobeles “Tenax”. Maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Baltijas handbola līga.
11.novembris.
HC Tallinn – Celtnieks Rīga 27:21 (15:10)
Celtnieks: Lazdiņš 9, Eglītis 2, Freibergs 2/2, Leja 2, Ignatjevs 2, Balceris 1/1, Lejnieks 1, Bunkus 1, Petuhovs 1.
12.novembris.
Polva Serviti – Celtnieks Rīga 36:24 (17:12)
Celtnieks: Eglītis 8, Lazdiņš 6/1, Freibergs 5/2, Leja 3, Kļaviņš 1, Balceris 1.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.