Foto: Romualds Vambuts

Četru spēļu maratonu sāksim Murjāņos

Trešdien izbraukumā mūsu “Celtnieks” vīri turpinās cīņu SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā, izbraukumā Murjāņos plkst. 19:00 otro reizi sezonā tiekoties ar “MSĢ/LAT-Hertz” handbolistiem. Piecu dienu laikā mūsējie aizvadīs četras (!) spēles.

Turnīra pirmā apļa spēlē Rīgā mūsu vīri jaunos handbolistus pieveica ar 36:25, sagādājot trešo zaudējumu pēc kārtas. Taču jau nākamajās septiņās spēlēs “MSĢ/LAT-Hertz” iekrāja piecus punktus, kas turnīra tabulā ļauj ieņemt piekto vietu. Komandas uzbrukums balstās uz Gunti Piļpuku (49 vārti) un Ņikitu Pančenko (45 vārti), kuri, vēl nesasniedzot pilngadību, jau paguvuši debitēt arī Latvijas valstsvienībā.

Turpinājumā piektdien pēc nepilnas nedēļas pārtraukuma vēlreiz tiksimies ar “HK Vaiņode” – šoreiz savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 19:30. Ar trīs punktiem astoņos mačos Vaiņode līgas kopvērtējumā šobrīd ieņem vien septīto vietu.

Tikmēr “Celtnieks” vīri turnīra tabulā ar 12 punktiem astoņos mačos ieņem otro vietu.

Brīvdienās mūsējie dosies uz Igauniju, kur aizvadīs divas Baltijas līgas spēles. Pirmajā mačā plkst. 16:00 Kehrā spēlēsim ar “HC Tallin”, kuras sastāvā neviens spēlētājs nav vecāks par 27 gadiem. Dienu vēlāk dosimies uz Pilvu, kur plkst. 17:00 tiksimies ar Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”.

Abas komandas aizvadījušas tikai vienu spēli – savstarpējā cīņā uzvaru ar 33:25 (18:13) izcīnīja “Polva Serviti”. Mūsējie turnīra sāka ar diviem zaudējumiem pret favorītiem cīņā par titulu Minskas SKA (26:30) un “ZTR Zaparozhye” (26:29).

Daļa no pirmās komandas handbola maratonu iesāka otrdienas vakarā Salaspilī, kur Latvijas 1. līgas spēlē “Celtnieks Rīga-2” ar 30:18 (14:10) pārliecinoši pārspēja “Salaspils/Mērnieks ZM” vienību. Ar septiņiem vārtiem izcēlās Normunds Blome, bet sešus pievienoja Ritvars Balceris un Artūrs Kļaviņš. Ar astoņiem punktiem piecos mačos ieņemam pirmo vietu.

Latvijas 1. līga.
7. novembris.
Salaspils/Mērnieks ZM – Celtnieks Rīga-2 18:30 (10:14)
Salaspils/Mērnieks ZM: Malahovs Ž. 7/1, Brics 5, Luksis 3, Malahovs E. 2, Ulmanis 1.
Celtnieks: Blome 7, Balceris un Kļaviņš 6, Bunkus 4, Petuhovs un Iljinihs 3, Ignatjevs 1.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.