Kaspars Lisovskis (Foto: GL Sports Photography)

Smagā cīņā uzvaram Ogri

Trīs spēļu maratonu piecu dienu laikā noslēdzām ar uzvaru, SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēlē ar 30:25 (13:16) pieveicot pērnās sezonas bronzas medaļniekus “HK Ogre/Miandum”.

Jau spēles sākumā vairākkārt kļūdījāmies uzbrukumā un nonācām iedzinējos ar 0:3. Pamazām atguvāmies, izmantojām iespējas vairākumā un realizējām vairākus ātros uzbrukumus, pēc Laura Eglīša un Igora Ignatjeva metieniem 19.minūtē beidzot jau izvirzoties vadībā ar 9:8.

Puslaika pēdējās desmit minūtēs atkal veiksmīgāki bija ogrēnieši, kuriem uzbrukumā uguņoja Jānis Avotiņš un Artis Laganovskis, veicot izrāvienu 8:4 un sūtot mūs pārtraukumā ar trīs vārtu deficītu (13:16).

Otro puslaiku mūsu vīri iesāka krietni rezultatīvāk. Neliela savainojuma dēļ laukumā ilgāku laiku neatradās “HK Ogre/Miandum” līderis Artis Kurmēns, kura prombūtnē arī atspēlējām trīs vārtu deficītu. Regulāri ar vārtu guvumiem iepriecināja Kaspars Lisovskis, pēc kura precīzā metiena puslaika vidū atkal jau atjaunojām vadību – 21:20. Lai arī ogrēnieši deviņas minūtes pirms mača beigām rezultātu izlīdzināja (24:24), tomēr spēles beigās veicām izrāvienu 6:1 un izcīnījām uzvaru ar 30:25.

Pa septiņiem vārtiem mūsējiem guva Kaspars Lisovskis un Artūrs Lazdiņš, bet viesiem tikpat precīzus metienus izpildīja Artis Laganovskis, Uvis Strazdiņš un Artis Kurmēns.

Nākamo maču aizvadīsim 15. oktobrī plkst. 13:00 Kauguros, kad SynotTip Virslīgas ietvaros tiksimies ar “Jūrmalas Sports” .

SynotTip handbola Virslīga
5.oktobris.
Celtnieks Rīga – Ogre/Miandum 30:25 (13:16)
Celtnieks: Lisovskis 7, Lazdiņš 7/1, Ignatjevs 3, Drukmanis 3, Eglītis 3, Freibergs 2, Kļaviņš 2, Leja 2, Puriņš 1.
Ogre/Miandum: Strazdiņš 7, Art. Laganovskis 7/1, Kurmēns 7/1, Avotiņš 4.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.