(Foto: GL Sports Photography)

Pārliecinoši uzvaram Kauguros

Ar 31:20 (15:8) Kauguros uzvarot “Jūrmalas Sports”, mūsu “Celtnieks” handbolisti SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā sestdien izcīnīja ceturto uzvaru piecos mačos.

Maču mūsu vīri iesāka lieliski. Droši kustinot bumbu apkārt zonai, mūsējiem regulāri izdevās nonākt līdz labām vārtu gūšanas iespējām. Labi spēlējām arī otrā laukuma pusē, kas ļāva maču iesākt ar sešiem bezatbildes vārtiem astoņu minūšu laikā – 6:0. Mūsu vīru ātrumi nemazinājās arī turpinājumā. Lai arī nedaudz apgrūtināja mājinieku vārtsarga Viktora Turkupola apspēlēšana, pārtraukumā devāmies jau ar septiņu vārtu pārsvaru – 15:8.

Pēc pārtraukuma spēles sižets nemainījās. Jūrmalnieki pavirši spēlēja aizsardzībā, bet uzbrukumā reti, kura bumba sagādāja problēmas vārtsargiem Puriņam, Buračevskim un Tihanovam. Desmit minūšu laikā pēc Artūra Lazdiņa precīzā metiena panācām jau +10 (22:12). Pie spēles laika tika visi mačam pieteiktie handbolisti, ļaujot izskaņā svinēt drošu uzvaru ar 31:20.

Mūsējiem 11 vārtus guva Artūrs Lazdiņš, bet pa pieciem pievienoja Kaspars Lisovskis, Rihards Leja un Roberts Freibergis. Pretiniekiem astoņas reizes izcēlās Rolands Ivanovs, trīs – Raitis Narme un Uldis Lībergs.

Turnīra tabulā ar astoņiem punktiem ieņemam trešo vietu. Tikpat punktu ir arī “SK Latgols” un Dobeles “Tenax”, taču dobelnieki aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Nākamo maču aizvadīsim jau 19. oktobrī, kad savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 20:15 uzņemsim ASK/LSPA vienību.

SynotTip handbola Virslīga.
15.oktobris.
Jūrmalas Sports – Celtnieks Rīga 20:31 (8:15)
Jūrmalas Sports: Ivanovs 8/4, Lībergs 3, Narme 3, Ence 1, Korzāns 1, Turkupols 1, Kupčs 1, Černousovs 1.
Celtnieks: Lazdiņš 11/1, Freibergs 5, Lisovskis 5, Leja 5, Eglītis 2, Ignatjevs 2, Kļaviņš 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.