Foto: Dragunas

Zaudējam cerības tikt BHL ceturtdaļfinālā

Diemžēl nedēļas nogalē Baltijas handbola līgā mūsu “Celtnieks” handbolisti cieta vēl divus zaudējumus pret Minskas SKA un Klaipēdas “Dragunas”, zaudējot cerības iekļūt ceturtdaļfinālā.

Sestdien mūsu handbolisti savā laukumā ar 22:35 (12:15) zaudēja Baltkrievijas vicečempioniem Minskas SKA. Septiņus vārtus mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš, bet piecus pievienoja Normunds Blome.

Dienu vēlāk devāmies uz Lietuvu, kur ar 21:34 (11:19) atzinām Lietuvas čempionvienības Klaipēdas “Dragunas” pārākumu. Sešas reizes izcēlās Artūrs Lazdiņš, bet piecas – Roberts Freibergs.

Līdz ar to divas spēles līdz regulārā turnīra noslēgumam mūsējie ar četriem punktiem A grupā ieņem piekto vietu. No tuvākajiem sekotājiem “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper” atpaliekam par pieciem punktiem.

Pēdējās divas spēles Baltijas handbola līgā aizvadīsim 27. un 28. februārī Rīgā O.Kalpaka RTDP sporta zālē, kad uzņemsim abas Igaunijas vienības. Sestdienā plkst. 15:30 tiksimies ar “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper”, bet svētdienā plkst. 15:30 – ar “Viljandi HC”.

Baltijas handbola līga.
6.februāris.
Celtnieks Rīga – Minskas SKA 22:35 (12:15)

Celtnieks: Lazdiņš 7, Blome 5, Leja 3, Sasuļins 3, Rūtiņš 2/1, Malahovs 1, Freibergs 1.
7.februāris.
Klaipēdas Dragunas – Celtnieks Rīga 34:21 (19:11)

Celtnieks: Lazdiņš 6/1, Freibergs 5, Kļaviņš 3, Blome 3, Sasuļins 2, Eglītis 1, Malahovs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.