Toms Lielais un Guntars Lejnieks (Foto: Romualds Vambuts)

Jāatņem punkti Dobeles Tenax

Mūsu “Celtnieks” handbolisti Valentīndienu pavadīs sporta zālē – 14. februārī izbraukumā plkst. 17:00 SynotTip Virslīgā tiksimies ar valsts čempioniem Dobeles “Tenax”. Tiešraidē spēli demonstrēs arī Best4Sport TV.

Pēdējo divu gadu čempioni Dobeles “Tenax” vietējā čempionātā nav zaudējusi jau kopš 2013. gada maija, kad piedzīvoja zaudējumu turnīra finālā “SK Latgols”. Arī šobrīd dobelnieku bilance ir perfekta – 16 spēlēs izcīnītas 16 uzvaras.

Mūsu “Celtnieks” handbolisti, atpaliekot no “Tenax” par 10 punktiem, turnīra tabulā ieņem otro vietu. Pirms divām nedēļām LHF kausa finālā dobelniekiem piedzīvojām zaudējumu ar 24:28. Kopumā ar Dobeles vienību dažādos turnīros šajā sezonā esam spēlējuši jau četras reizes, piedzīvojot četras sakāves – 17:27, 21:29, 21:32, 24:28.

Uz spēli Dobelē dosimies savā spēcīgākajā sastāvā, ieskaitot arī Lauri Rūtiņu, Guntaru Lejnieku, Edgaru Vadzīti un Artūru Lazdiņu. Uz maču dosies arī Ukrainas handbolists Vladimirs Maslaks, bet spēlē vēl nepiedalīsies. Apņēmības pilni dosimies bez rožu pušķiem “Tenax” handbolistiem beidzot atņemt punktus.

“Tenax” vienībai šajā sezonā jācīnās ar handbolistu traumām – nopietnu ceļgala savainojumu dēļ komandai nevarēs palīdzēt Oskars Arājs, Emīls Kurzemnieks un Aleksandrs Krastiņš. Sestdien spēli pret “Jūrmalas Sports” slimības dēļ izlaida Kaspars Straume, nespēlēja arī Kristaps Krivmanis. Rezultatīvi spēlēja Toms Lielais, Andis Ērmanis un Nils Kreicbergs, netraucējot dobelniekiem izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 31:24.

Iesildoties svarīgajai cīņai, “Celtnieks” vīri trešdien SynotTip Virslīgas mačā ar 34:27 pārspēja jaunos “MSĢ/LAT-98”.

Romantiskajā svētdienā spēle 14. februārī Dobelē sāksies plkst. 17:00, to tiešraidē demonstrēs Best4Sport TV.

2 komentāri “Jāatņem punkti Dobeles Tenax

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.