Foto: Sandra Škutāne

Pret Kehru un Vīlandi

Brīvdienās mūsu “Celtnieks” handbolisti dosies uz Igauniju, kur aizvadīs Baltijas līgas spēles, tiekoties ar “HC Kehra” un “Viljandi HC” vienībām.

Trīs šīs sezonas Baltijas līgas mačos “Celtnieks” vīri izcīnījuši tikai vienu punktu, cīnoties neizšķirti ar Lietuvas čempioniem Klaipēdas “Dragunas” un piedzīvojot zaudējumus pret “HK Ogre/Miandum” un Minskas SKA. Sešu komandu konkurencē A grupā ieņemam pēdējo vietu.

Ar “HC Kehra” tiksimies sestdien plkst. 14:00, bet dienu vēlāk plkst. 15:00 spēlēsim pret “Viljandi HC”.

Abas mūsu pretinieces aizvadījušas startu turnīrā iesākušas identiski, divos mačos izcīnot pa diviem punktiem. Kehras handbolisti uzvarēja Minskas SKA, bet zaudēja Klaipēdas “Dragunas”, savukārt “HC Viljandi” uzvarēja lietuviešus, bet zaudēja baltkrieviem.

“HC Kehra” handbolisti aizvadītajā nedēļā triumfēja Igaunijas kausa izcīņā, finālā uzvarot savus sīvākos pretiniekus “Polva Serviti” ar 35:33. Abas komandas šobrīd dara līderpozīcijas arī valsts čempionātā, kamēr “Viljandi HC” ierindojas trešajā pozīcijā, no labāko divnieka atpaliekot par sešiem punktiem.

Kehras vienībā arī šajā sezonā spēlē divi Ukraiņu leģionāri, ar kuru palīdzību klubs iekļuvis arī EHF “Challenge Cup” labāko 16 komandu vidū. Pērn Baltijas Izaicinājuma kausa ietvaros divreiz tikāmies ar Vīlandes vienību – savā laukumā spēlējām neizšķirti 25:25, bet izbraukumā piedzīvojām zaudējumu ar 24:28.

Mūsu handbolisti neveiksmīgi aizvadījuši pēdējās trīs SynotTip Latvijas Virslīgas spēles, trīs mačos izcīnot tikai vienu punktu. Uz Igauniju dosimies spēcīgākajā sastāvā, lai turpinātu uzlabot savu sniegumu un mājup neatgrieztos bešā.

https://www.baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.