Foto: Romualds Vambuts

Revanšēties ASK/LSPA, tiešraidē Sportacentrs TV

Trešdien plkst. 20:30 izbraukumā ASK sporta zālē aizvadīsim devīto SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēli, otro reizi sezonā tiekoties ar ASK/LSPA vienību. Maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Tieši ar spēli pret ASK/LSPA handbolistiem uzsākām cīņu SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā. Sezonu neiesākām labi – pretinieku sastāvā rezultatīvi spēlējot jaunpienācējam Austrim Tuminskim un Ērikam Drobotam, piedzīvojām minimālu zaudējumu ar 22:23.

Turnīra tabulā “armijnieki” ar vienīgo zaudējumu pret “Tenax” ieņem otro vietu, kamēr mūsu “Celtnieks/LSPA”, atpaliekot par trīs punktiem, ir trešie.

Kamēr Austris Tuminskis (ASK/LSPA) un mūsu vārtsargs Helmuts Tihanovs 2017. gada PČ kvalifikācijas turnīrā palīdzēja Latvijas izlasei izcīnīt uzvaras pār Grieķiju un Ukrainu, pārtraukumu izmantojām fiziskās sagatavotības uzlabošanai. Pēc savainojuma trīs mačus kopā ar mūsējiem aizvadījis arī Artūrs Lazdiņš, ar kuru kopā arī mēģināsim trešdien revanšēties ASK/LSPA vīriem par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu.

ASK/LSPA komandā 60 vārtus guvis Austris Tuminskis, bet 41 reizi izcēlies Ēriks Drobots. Tieši šo spēlētāju neitralizēšana un pašu veiksmīga spēle uzbrukumā būs uzvaras atslēga trešdienas mačā.

Mūsu sastāvā vismaz 20 vārtus guvuši seši spēlētāji. Rezultatīvākais ar 34 precīziem metieniem ir Lauris Eglītis, savukārt 30 vārtus guvis – Aleksejs Sasuļins. Vēro aizraujošo maču tiešraidē Sportacentrs TV.

Kopumā šajā nedēļā aizvadīsim vēl divas spēles Ulbrokā un Salaspilī. Brīvdienās Latvijā viesosies Minskas SKA un Klaipēdas “Dragunas” – sestdien Ulbrokā plkst. 18:00 tiksimies ar baltkrieviem, bet dienu vēlāk plkst. 15:30 Salaspilī uzņemsim lietuviešus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.