Foto: Ritvars Raits

Izlaižam uzvaru Ludzā

Diemžēl Ludzā pārtrūka “Celtnieks” handbolistu uzvaru sērija SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā. Pēdējās sekundēs ielaižot vārtus, cīnījāmies neizšķirti 28:28 (17:13) ar “SK Latgols” vienību.

Pēc līdzīga spēles sākuma puslaika otrajā pusē mūsu handbolistiem izdevās pārņemt iniciatīvu – pēc Laura Eglīša, Ričards Jablonska, Guntara Lejnieka un Aivara Čikuta metieniem iekrājām pat sešu vārtu pārsvaru (16:10). Puslaika izskaņā rezultatīvāki bija laukuma saimnieki, kuriem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz četriem vārtiem – 17:13.

Pēc pārtraukuma divu minūšu laikā pēc Artūra Lazdiņa un Guntara Lejnieka precīzajiem metieniem atjaunojām +6 (19:13). Sešu vārtu pārsvars mūsējiem bija arī 19 minūtes pirms mača beigām (23:17), tomēr viesi nepadevās. “SK Latgols” handbolistiem izdevās apturēt mūsu uzbrukumu ar aktīvo aizsardzību, ļaujot vairs gūt tikai piecus (!) vārtus. Tiesa, vēl piecas minūtes pirms fināla svilpei mūsu vīriem bija četru vārtu pārsvars (28:24), taču to neizdevās nosargāt. Rezultatīvi spēlēja Kaspars Lisovskis un Vitālijs Borisenko, bet pēdējos vārtus guva Normunds Seņkāns, ļaujot mājinieku tribīnēm priecāties par neizšķirtu – 28:28.

Pa sešiem vārtiem mūsējiem guva Artūrs Lazdiņš un Lauris Eglītis, bet četras reizes izcēlās Guntars Lejnieks, Žanis Malahovs un Ričards Jablonskis. Mājiniekiem desmit reizes izcēlās Kaspars Lisovskis, septiņas – Normunds Seņkāns.

Nākamo maču aizvadīsim 11. novembrī, kad izbraukumā ASK sporta zālē plkst. 20:30 SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas ietvaros tiksimies ar ASK/LSPA.

SynotTip Virslīga.
30.oktobris.
SK Latgols – Celtnieks Rīga 28:28 (13:17)
Latgols: Lisovskis 10/1, Seņkāns 7/1, Borisenko 4/1, Strazds 2, Zinovjevs 2, Rancāns 2, Kušners 1.
Celtnieks: Lazdiņš 6, Eglītis 6, Lejnieks 4, Malahovs 4, Jablonskis 4, Maslaks 2, Čikuts 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.