Ričards Jablonskis (Foto: handbols-dobele.lv

Savā laukumā pret Jūrmalu

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā trešdien plkst. 20:15 “Celtnieks” handbolisti O.Kalpaka RTDP sporta zālē aizvadīs savu ceturto cīņu, tiekoties ar vēl vienu medaļu tīkotāju “Jūrmalas Sports”. To tiešraidē demonstrēs Best4Sport TV.

Jūrmalas handbolisti arī ir vieni no favorītiem cīņā par čempionāta medaļām. Trešdienas pretinieki čempionātu ir iesākuši ar vienu uzvaru – izcīnīti divi punkti pret “SK Latgols”, bet piedzīvots zaudējums ASK/LU. Mūsu vīri piedzīvojuši zaudējumus pret ASK/LSPA un Dobeles “Tenax”, savukārt vienīgie divi punkti iegūti pret MSĢ/LAT-98.

Savstarpējās cīņas vienmēr izcēlušās ar zemu rezultativitāti. Pērn astoņos mačos vidēji abas divas komandas kopā guva tikai 43 vārtus – četros mačos jūrmalniekiem neizdevās gūt vairāk par 20 vārtiem. Visticamāk arī šoreiz abas vienības lielākās cerības liks uz aizsardzību un vārtsargu spēli, kas sola aizraujošu un intriģējošu cīņu.

Divos mačos Jūrmalas sastāvā deviņus vārtus guvis Rolands Ivanovs, bet pa septiņiem – Mareks Černousovs un Uldis Lībergs. Mūsu vienībā trīs spēlēs 12 reizes izcēlies Aleksejs Sasuļins, deviņas – Lauris Eglītis un Aivars Čikuts.

Pēc nedēļu garas treniņu pauzes šajā mačā atkal spēlēs saspēles vadītājs Vladimirs Maslaks, savukārt slimības dēļ nevarēs palīdzēt Edgars Iljinihs un Ritvars Balceris, bet ģimenes apstākļu dēļ – Aivars Čikuts. Pirmo mačo kopš 2014. gada decembra pēc ceļgala krustenisko saišu operācijas aizvadīs Guntis Ciematnieks.

Maču tiešraidē demonstrēs Best4Sport TV. Visus skatītājus gaida 60 minūšu gara cīņa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.