Foto: Ritvars Raits

Pēc revanša uz Ogri

Sestdien “Celtnieks” handbolisti dosies uz Ogri, kur SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā aizvadīs kārtējo spēli, plkst. 18:00 tiekoties ar “HK Ogre/Miandum”. Mēģināsim revanšēties par zaudējumu Baltijas līgā.

Ar ogrēniešiem šajā sezonā esam tikušies divas reizes. Septembra sākumā savā laukumā Rīgas atklātajā čempionātā cīnījās neizšķirti (27:27), bet pirms trīs nedēļām Baltijas līgā piedzīvojām zaudējumu ar 30:34.

Turnīra tabulā ar četriem punktiem ieņemam ceturto vietu. Tikpat punktu ir arī “Jūrmalas Sports”, “HK Ogre/Miandum” un “HK Vaiņode”. Mūsu nākamie pretinieki vienīgo zaudējumu trīs mačos piedzīvojuši pret Dobeles “Tenax” (21:35).

Nelielu savainojumu dēļ šajā mačā nevarēs palīdzēt Rihards Leja un Edgars Iljinihs. Mājup devies Ukrainas handbolists Vladislavs Lazarjuks, kurš aizvadītajās septiņās spēlēs kluba sastāvā tā arī savu lietderību nepierādīja. Salīdzinot ar iepriekšējo maču, jāuzlabo sniegumus aizsardzībā, kā arī jāaptur ogrēniešu ātrie uzbrukumi.

Ar 16 vārtiem rezultatīvākais mūsu komandā šobrīd ir Aleksejs Sasuļins, savukārt pa 12 reizēm izcēlušies Lauris Eglītis un Vladimirs Maslaks. Ogrēniešiem šajā sarakstā galvgalī ierindojas Arvis Laganovskis, kurš trīs spēlēs guvis 25 vārtus.

Latvijas 1. līgas čempionātā svētdien plkst. 14:00 LSPA sporta zālē Riharda Lejas trenēties “Celtnieks Rīga-2” handbolisti uzņems “Jūrmalas Sports-2”. Sezonu mūsu handbolisti iesākuši ar diviem zaudējumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.