Lauris Eglītis (Foto: Ritvars Raits)

Nosargājam uzvaru Ogrē

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā mūsu “Celtnieks” handbolisti sestdien Ogrē izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar 27:25 (12:10) sīvā cīņā pieveicot “HK Ogre/Miandum”.

Pēc Žaņa Malahova un Vladimira Maslaka rezultatīvajiem uzbrukumiem mūsējie izvirzījās vadībā ar 3:1. Bija iespējas arī vairākas reizes rezultāta starpību palielināt, tomēr ogrēnieši izlīdzināja rezultātu (8:8, 10:10). Puslaika beigās pēc Laura Eglīša un Maslaka metieniem atkal izdevās gūt divus bezatbildes vārtus, ļaujot puslaika pārtraukumā doties ar +2 (12:10).

Otrā puslaika sākumā pēc vairākiem realizētājiem ātrajiem uzbrukumiem četru minūšu laikā panācām jau +5 (16:11). Mājinieki uzreiz pieprasīja minūtes pārtraukumu, pēc kura individuāli sāka segt mūsu saspēles vadītāju Vladimiru Maslaku. Spēles gaitu ietekmēja arī otrajā puslaikā nopelnīti seši noraidījumi, tomēr tuvāk par divu vārtu pārsvaru pretiniekus nepielaidām (18:16, 24:22) un izcīnījām svarīgu uzvaru ar 27:25.

Deviņus vārtus mūsu komandā guva Lauris Eglītis, piecas reizes izcēlās – Ričards Jablonskis, četras – Aivars Čikuts. Pretiniekiem astoņas reizes atzīmējās Artis Laganovskis, septiņas – Artis Kurmēns.

Izcīnītā uzvara ļāva turnīra tabulā pakāpties uz trešo vietu. Nākamo maču aizvadīsim jau trešdien, kad plkst. 20:15 tiksimies ar “HK Vaiņode”.

SynotTip Virslīga
17.oktobris
HK Ogre/Miandum – Celtnieks Rīga 25:27 (10:12)

Ogre/Miandum: Artis Laganovskis 8/2, Kurmēns 7/1, Želna 3, Kiršteins 2, Arvis Laganovskis 2, Bauze 2, Dravnieks 1.
Celtnieks: Eglītis 9, Jablonskis 5, Čikuts 4, Malahovs 3, Maslaks 3/1, Sasuļins 2, Lejnieks 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.