Vladimirs Maslaks (Foto: rekurzeme.lv)

Divreiz pret Vaiņodi

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā mūsu “Celtnieks” handbolisti nedēļas laikā aizvadīs divas spēles ar “HK Vaiņode”. Trešdien kurzemniekus uzņemsim savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 20:15, bet sestdien otrreiz tiksimies izbraukumā plkst. 13:00.

Vaiņodes handbolisti aizvadītajās piecās spēlēs izcīnījuši divas uzvaras – pieveiktas “MSĢ/LAT-98” un “SK Latgols”, bet piedzīvoti zaudējumi pret “HK Ogre/Miandum”, ASK/LSPA un Dobeles “Tenax”. Iegūtie četri punkti Kurzemes komandai ļauj turnīra tabulā ieņem sesto vietu, kamēr mūsu “Celtnieks” vīri ar sešiem punktiem ir trešie. Pēdējā cīņā “HK Vaiņode” ar 19:37 piekāpās “Tenax”, bet mūsējie ar 27:25 pārspēja “HK Ogre/Miandum”.

Facebook pasākums

Pretinieku uzbrukums balstās uz brāļu Pāvilu sniegumu – kopumā Oskars, Ainārs un Normunds guvuši 86 vārtus jeb 66% no visiem komanda precīzajiem metieniem. “HK Vaiņode” patīk izpildīt daudz metienus no ārējās līnijas, ar kuriem būs jātiek galā mūsu aizsardzībai un vārtsargiem.

Abās spēlēs “Celtnieks” nevarēs palīdzēt Rihards Leja, bet jau tuvākajā laikā gaidāma iepriekšējās sezonas rezultatīvākā spēlētāja Artūra Lazdiņa atgriešanās mačs. Iespējams, tas jau notiks kādā no spēlēm ar Vaiņodi. Lazdiņš pēdējo spēli aizvadīja 2014. gada Latvijas Virslīgas čempionāta finālsērijā maijā un ceļgala operācijas dēļ šosezon vēl nav spēlējis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.