Lauris Eglītis (Foto: Sandra Škutāne)

Finišējam otrajā vietā Rīgā

Finālā piedzīvojot sāpīgu sakāvi pret čempioniem Dobeles “Tenax” ar 17:27 (8:16), mūsu “Celtnieks” handbolisti Rīgas atklātajā čempionātā finišēja otrajā vietā.

Dobelniekiem šodien nevarēja palīdzēt divi komandas līderi Oskars Arājs un Andis Ērmanis, bet pēc ilgāka laika ierindā bija Egils Politers. Tas gan netraucēja čempioniem izmantot mūsu kļūdas un galvenokārt ar ātro uzbrukumu palīdzību jau 12. minūtē izvirzīties vadībā ar 8:3. Visa mača laikā mūsējiem tā arī neizdevās apturēt ātros “Tenax” handbolistus, bet uzbrukumā spēlējām pārāk individuāli. Otrajā puslaikā Dobeles vienība ieguva pat 15 vārtu pārsvaru (24:9), tomēr līdz mača beigām “Celtnieks” komandai izdevās samazināt mīnusus līdz desmit vārtiem (17:27). Tituls tik un tā devās uz Dobeli, bet mūsu “Celtnieks” bija jāsamierinās ar otro vietu Rīgas atklātajā čempionātā.

Mūsu komandā trīs vārtus guva Edgars Iljinihs, pa diviem – Vladimirs Maslaks, Aivars Čikuts, Lauris Eglītis, Ritvars Balceris, Guntars Lejnieks un Roberts Freibergs. Pretiniekiem astoņas reizes izcēlās Nils Kreicbergs, sešas – Renāts Hovratovičs.

Par labāko turnīra spēlētāju mūsu komandā tika atzīts Lauris Eglītis, kurš trīs mačos izcēlās ar 15 precīziem metieniem.

Jau 16. septembrī aizvadīsim pirmo spēli SynoTtip Latvijas handbola virslīgā, kad savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 20:30 uzņemsim ASK/LSPA handbolistus.

Rīgas atklātais čempionāts
13. septembris, fināls
Dobeles Tenax – Celtnieks Rīga 27:17 (16:8)
Dobeles Tenax: Kreicbergs 8, Hovratovičs 6, Lielais 4, Krastiņš 4/2, Straume 3, Zvejnieks 1, Politers 1.
Celtnieks: Iljinihs 3, Freibergs 2, Čikuts 2/1, Lejnieks 2, Maslaks 2, Eglītis 2, Balceris 2, Malahovs 1, Lazarjuks 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.