Foto: Romualds Vambuts

Cīņu Latvijā sākam pret ASK/LSPA (+video)

Mūsu “Celtnieks” handbolisti piedalīsies 2015./2016. gada sezonas SynotTip Latvijas handbola Virslīgas atklāšanas spēlē, savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē 16.septembri plkst. 20:30 uzņemot ASK/LSPA vienību. Čempions tiks noskaidrots jau 25. reizi!

Pērn mūsu vienība startēja ar nosaukumu “Celtnieks/LSPA”, taču šogad LSPA apvienojās ar ASK, nepiesaistot nevienu mūsu komandas spēlētāju. Par jaunizveidotās komandas ASK/LSPA galveno treneris kļuvis Dmitrijs Bražņikovs, kurš pērn trenēja arī LSPA dāmas. 2013./2014. gada sezonā Bražņikovs trenēja arī mūsu klubu.

Starpsezonā komandai no “SK Latgols” pievienojās rezultatīvākais Latvijas Virslīgas čempionāta spēlētājs Austris Tuminskis, kurš regulāri spēlē arī Latvijas valstsvienībā. Ar 12 gūtajiem vārtiem ludzānietis bija arī rezultatīvākais komandas spēlētājs Rīgas atklātajā čempionātā, kurā tika piedzīvoti zaudējumi “Jūrmalas Sports” (22:16) un Dobeles “Tenax” (29:23).

Mūsu komandai vēl šajā spēlē nevarēs palīdzēt savainotie Artūrs Lazdiņš un Artūrs Buračevskis, kā arī nenokārtotās pārejas dēļ vēl ir neskaidrības par Baltkrievijas handbolista Alekseja Sasuļina dalību pirmajā mačā. Slimības dēļ spēlē ar ASK/LSPA varētu nepiedalīties arī citi spēlētāji.

Rīgas atklātajā čempionātā mūsu “Celtnieks” handbolistiem neizdevās parādīt savu labāko sniegumu, finālspēlē ciešot zaudējumu ar 17:27 pret Dobeles “Tenax”. Viegli mūsējiem neklāsies spēlē arī ar ASK/LSPA, kuriem ir augumā ražena ārējā līnija. Jāparāda sava labākā spēla aizsardzībā, bet pēc tam pacietīgi jāspēlē uzbrukumā. Esam kaujinieciski noskaņoti, lai čempionātu sāktu ar uzvaru.

Rihards Leja pirmssezonas preses konferencē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.