Foto: handbols-dobele.lv

Turpināsim cīņu par LČ titulu

Nedēļas nogalē “Celtnieks/LSPA” aizvadīs otro un trešo Latvijas Virslīgas čempionāta finālsērijas spēli, savā laukumā Rīgā uzņemot Dobeles “Tenax” handbolistus. Sērijā līdz trīs uzvarām ar 1-0 vadībā ir dobelnieki.

Otro cīņu aizvadīsim 8. maijā plkst. 19:45, bet trešo – 10. maijā plkst. 17:00. Mači notiks O.Kalpaka RTDP sporta zālē, tos tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV. Aicinām atbalstīt mūsu vienību!

Pirmajā finālspēlē pirms divām nedēļām Dobelē mājinieki svinēja uzvaru ar 25:21. Mūsējie aizvadīja vāju pirmā puslaika otro pusi, ļaujot dobelniekiem iekrāt ievērojamu pārsvaru un izvirzīties vadībā sērijā ar 1-0.

Iepriekšējā nedēļā Latvijas izlase aizvadīja 2016. Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles, divreiz uzvarot Slovākiju. Diemžēl savainojumu dēļ tajās nevarēja piedalīties mūsu Artūrs Lazdiņš (119 vārti), kā arī viens no “Tenax” līderiem Oskars Arājs (90 vārti). Spēlētāji saprot fināla cenu un tāpēc abus visticamāk redzēsim komandu sastāvos atlikušajās finālsērijas spēlēs.

Mūsu handbolistiem jāsamazina pieļauto kļūdu daudzums, kā arī jāuzlabo sava spēle uzbrukumā. Iepriekšējā mačā labas epizodes mijās ar sliktām, par ko dobelnieki mūs sodīja, gūstot vairākus vieglus vārtus. “Celtnieks/LSPA” sastāvā būs visi spēcīgākie spēki. Arī Lauris Rūtiņš, Rihards Leja un Edgars Iljinihs, kuri dažādu iemeslu dēļ nebija pirmajā mačā Dobelē.

“Tenax” nezaudēto maču sērija Latvijas Virslīgas čempionātā jau sasniegusi 49 spēles. Mūsu komanda darīs visu iespējamo, lai šajos divos mačos tā pārtrūktu un finālsērija pēc nedēļas atgrieztos Dobelē (16. un 17. maijā).

“Celtnieks/LSPA” vietu spēcīgākajā divniekā nodrošinājuši pirmo reizi kopš 2011. gada, kamēr Dobeles “Tenax” pērn izcīnīja pirmo čempiontitulu pēc 15 gadu pārtraukuma.

Foto: handbols-dobele.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.