Vladimirs Maslaks (Foto: Sandra Škutāne)

Otrreiz zaudējam Dobeles Tenax (+video, foto)

Latvijas Virslīgas čempionāta finālsērijā “Celtnieks/LSPA” nonākuši zaudētāju lomā ar 0-2. Otrajā finālspēlē piektdien Rīgā mūsējie atzina Dobeles “Tenax” pārākumu ar 24:27 (11:14).

Arī trešā cīņa jau 10. maijā plkst. 17:00 notiks turpat O.Kalpaka RTDP sporta zālē, to tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV. Dobelnieki no otrā čempiontitula ir vairs tikai vienas spēles attālumā, kamēr mūsējie rūpēsies lai sērija pēc nedēļas turpinātos Dobelē.

FOTOGALERIJA

Pēc līdzvērtīga spēles sākuma (6. minūtē 3:3), dobelniekiem veiksmīgi izmantoja mūsu kļūdas un ar Oskaru Arāju priekšgalā puslaika vidū jau ieguva četru vārtu pārsvaru – 8:4. Ar Lauri Rūtiņu saspēles vadītāja pozīcijā mājiniekiem izdevās atdzīvināt spēli uzbrukumā, tomēr puslaika pārtraukumā devāmies ar -3 (11:14).

Diemžēl pēc pārtraukuma pakaļdzīšanās neizdevās kā plānota. Joprojām aizsardzībā netikām galā ar “Tenax” bombardieri Oskaru Arāju, kas arī uzbrukumā mūsējiem neļāva tikt tuvāk par diviem vārtiem (18:20, 22:24). Rezultatīvi uzbrukumā nospēlēja Vladimirs Maslaks, taču ar to bija par maz pozitīvam iznākumam. Līdz ar to “Celtnieks/LSPA” piedzīvoja zaudējumu ar 24:27, sērijā 0-2.

Ar sešiem gūtajiem vārtiem rezultatīvākais “Celtnieks/LSPA” sastāvā bija ukraiņu handbolists Vladimirs Maslaks, savukārt piecus vārtus guva Lauris Rūtiņš, pa trīs – Artūrs Lazdiņš un Lauris Eglītis. Viesiem desmit reizes izcēlās Oskars Arājs, piecas – Kaspars Straume un Toms Lielais.

Sērija turpinās līdz vienas komandas trīs uzvarām, nākamā spēle turpat 10. maijā plkst. 17:00.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
8.maijs.
Celtnieks/LSPA – Dobeles Tenax 24:27 (11:14)

Celtnieks/LSPA: Maslaks 6, Rūtiņš 5/3, Eglītis un Lazdiņš 3, Lejnieks 2, Čikuts, Malahovs, Jablonskis, Blome un Leja 1.
Tenax: Arājs 10/1, Straume 5, Lielais 5/1, Kreicbergs un Krivmanis 3, Juzups 1.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.