Raitis Puriņš (Foto: Sandra Škutāne)

Puriņš – labākais LČ aprīļa/maija spēlētājs

“Celtnieks/LSPA” vārtsargs Raitis Puriņš pretinieku komandas vērtējumā atzīts par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta aprīļa/maija “Vektrum Sport” labāko spēlētāju.

Ar Raiti Puriņu vārtos mūsu “Celtnieks/LSPA” aprīlī un maijā aizvadīja sešas spēles, izcīnot divas uzvaras. Lielā mērā pateicoties tieši Puriņa sniegumam “Celtnieks/LSPA” pusfināla sērijā ar 2-1 pieveica “Jūrmalas Sportu”, bet finālā izrādīja sīkstu pretestību Latvijas čempioniem Dobeles “Tenax”, tomēr piekāpjoties trijās spēlēs un iegūstot Latvijas Virslīgas čempionāta sudraba godalgas.

26 gadus vecais vārtsargs par labāko mēneša spēlētāju atzīts pirmo reizi. Atgādinām, ka februārī šo titulu ieguva arī mūsu ukraiņu saspēles vadītājs Vladimirs Maslaks.

No 23. līdz 24. maijam piedalīsimies LHF kausa izcīņā Dobelē, kur pusfinālā “Celtnieks/LSPA” tiksies ar “Jūrmalas Sports” vienību.

Latvijas čempionāta “Vektrum Sport” labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no “Vektrum Sport”, savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai “Krio”, bet pārējā komanda – 15-25% atlaidi.

“Vektrum Sport” piedāvā dažādu plašu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau piekto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā “Krio” sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.