Artūrs Lazdiņš (Foto: Sandra Škutāne)

LHF kausa izcīņā Dobelē noslēgsim sezonu

Ar dalību Latvijas Handbola federācijas kausa izcīņā “Celtnieks/LSPA” vienība brīvdienās Dobelē noslēgs 2014./2015. gada sezonu. Tajā startēs tikai četras labākās Latvijas komanda, pusfinālā mūsējie 23. maijā plkst. 17:00 tiksies ar “Jūrmalas Sports”.

LHF kausa izcīņā startē četras labākās komandas pēc regulārā čempionāta rezultātiem – Dobeles “Tenax”, “Celtnieks/LSPA”, “Jūrmalas Sports” un “HK Ogre/Miandum”. Turnīra izspēle notiek pēc “Final4” principa – pirmajā pusfinālā 23. maijā tieksies “Tenax” un “HK Ogre/Miandum”, bet otrajā – mūsu “Celtnieks/LSPA” un “Jūrmalas Sports”. Dienu vēlāk turpat Dobelē notiks izšķirošās cīņas par vietām.

Ar “Jūrmalas Sports” handbolistiem tikāmies arī Latvijas Virslīgas čempionāta pusfināla sērijā, spraigā cīņā uzvarot ar 2-1. Pēc tam mūsējie finālā ar 3-0 piekāpās Dobeles “Tenax”, bet jūrmalnieki ar 3-1 pārspēja “HK Ogre/Miandum”, pēc piecu gadu pārtraukuma izcīnot bronzas medaļas.

Mūsējiem ar savainojumiem šobrīd mokas aizsardzības balsts Guntars Lejnieks un rezultatīvākais spēlētājs Artūrs Lazdiņš, taču, spītējot tam, turpinām treniņos rast motivāciju pēdējiem sezonas metriem un gatavoties noslēgumam. Mūsējos Dobelē sagaida divas smagas cīņas, turklāt pirmajā no tām pretinieks alks revanšēties par neveiksmi valsts meistarsacīkšu pusfinālā. To arī intervijā atzina Latvijas Virslīgas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Rolands Ivanovs.

Tikai pārvarot pusfināla barjeru “Celtnieks/LSPA” var nopelnīt iespēju vēlreiz pacīnīties ar čempioniem Dobeles “Tenax”, ko viņu laukumā uzvarēt būs vēl grūtāk.

Dobeles novadā abas dienas notiks dažādi arī ar handbolu nesaistīti pasākumi, kas kopā ar kausa izcīņu pilsētā radīs svētku noskaņu gan skatītājiem, gan spēlētājiem.

Visas LHF kausa izcīņas spēles tiks demonstrētas video tiešraidēs. Mūsu pusfinālu un spēli par trešo vietu demonstrē Sportacentrs.com, savukārt otro pusfinālu un spēli par pirmo vietu – TVPlay.lv.

Mūsu komanda ir pašreizējie Latvijas kausa ieguvēji, kuru izcīnījām 2011. gada aprīlī Dobelē.

LHF kausa izcīņas kalendārs
23.maijs
17:00 Celtnieks/LSPA – Jūrmalas Sports (Sportacentrs.com tiešraide)
18:20 Turnīra atklāšana
19:00 Dobeles Tenax – Ogre/Miandum (TVPlay.lv tiešraide)
24.maijs
13:00 Spēle par trešo vietu (Sportacentrs.com tiešraide)
15:00 Fināls (TVPlay.lv tiešraide)
16:25 Uzvarētāju apbalvošana

Facebook pasākums

lhf_kauss

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.