Vladimirs Maslaks (Foto: Edgars Dāvidsons)

Iekļūstam LHF kausa finālā (+video)

Celtnieks/LSPA handbolisti šodien Dobelē ar 33:27 (16:13) pieveica “Jūrmalas Sports”, nodrošinot vietu LHF kausa finālā. Tajā mūsējie svētdien plkst. 15:00 tiksies ar valsts čempioniem Dobeles “Tenax”, tiešraidē arī Tvplay.lv.

Abas komandas Dobelē nebija ieradušies optimālajos sastāvos. Mūsējiem nespēlēja līderis Artūrs Lazdiņš, bet jūrmalniekiem – Uldis Lībergs, Raitis Narme, Edgars Grīnbergs un Raitis Ence.

Jau ar spēles pirmajā minūtēm “Celtnieks/LSPA” kā septīto laukuma spēlētāju, mainot vārtsargu, sūtīja tikai 16 gadus veco līnijnieku Dmitriju Petuhovu. Tas nedeva tūlītējus augļus – abas vienības, pieļaujot daudz kļūdas, aizvadīja līdzvērtīgu cīņu. Puslaika vidū pēc Maslaka un Jablonska fantastiskajiem metieniem izdevās iegūt +3 (7:4), tomēr jūrmalnieki četru minūšu laikā situāciju uz tablo mainīja uz pretējo pusi – 7:8. Turpinājumā vairākkārt rezultāts uz tablo bija neizšķirts (9:9, 13:13), tomēr pirms pārtraukuma izmantojām lielo vairākumu, atjaunojot +3 (16:13).

Otrajā puslaikā “Jūrmalas Sports” handbolistiem, izmantojot četrus mūsu komandas spēlētāju noraidījumus, 12 minūtēs izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimuma (20:21). Realizējot vairākus ātros uzbrukumus Rihardam Lejam un Ričardam Jablonskim, izdevās iegūt jau +5 (27:22). Arī atlikušajā laikā neļāvām pretiniekiem pietuvoties, izcīnot uzvaru ar 33:27.

Par mača vērtīgāko spēlētāju mūsu komandā tiks atzīts rezultatīvākais spēlētājs Vladimirs Maslaks, kurš izcēlās 13 reizes. Tā viņam bija rezultatīvākā spēle sezonā. Sešas reizes izcēlās Ričards Jablonskis, piecas – Rihards Leja. Pretiniekiem deviņus vārtus guva Rolands Ivanovs, sešus – Kaspars Naglis.

Finālā plkst. 15:00 svētdien tiksimies ar čempioniem Dobeles “Tenax”, kas savā pusfinālā ar 40:24 (17:14) pārspēja “HK Ogre/Miandum”. Mūsējie varēs mēģināt revanšēties par zaudējumu Latvijas Virslīgas čempionāta finālā, to tiešraidē demonstrēs Tvplay.lv

LHF kausa izcīņa.
23. maijs.
Celtnieks/LSPA – Jūrmalas Sports 33:27 (16:13)
Celtnieks/LSPA: Maslaks 13/4, Jabonskis 6, Leja 5, Eglītis, Petuhovs, Rūtiņš 2, Lejnieks, Freibergs, Blome 1.
Jūrmalas Sports: Ivanovs 9/3, Naglis 6, Černousovs 4, Šteinbergs un Latkovskis 3, Vilciņš un Popens 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.