Guntars Lejnieks un Artūrs Lazdiņš (Foto: Sandra Škutāne)

Divreiz pret Dobeles Tenax

Nedēļas nogalē “Celtnieks/LSPA” dosies uz Dobeli, kur divos dažādos turnīros aizvadīs divas spēles ar Latvijas spēcīgāko komandu Dobeles “Tenax”. Viens no mačiem būs svarīgāks par otru…

Melnajā piektdienā jeb 13. februārī plkst. 20:00 Dobelē aizvadīsim Baltijas Izaicinājuma kausa spēli, bet dienu vēlāk plkst. 17:00 ar dobelniekiem cīnīsimies Latvijas Virslīgas handbola čempionātā. Otro maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Sākotnēji Baltijas Izaicinājuma kausa spēles norise bija paredzēta Rīgā, taču zāles aizņemtības dēļ tā tika pārcelta uz Dobeli. Atbildes spēli 7. martā plkst. 15:30 attiecīgi aizvadīsim Rīgā, nevis Dobelē.

Mūsējie joprojām cīnās par iekļūšanu Baltijas Izaicinājuma kausa FINAL4, kamēr Latvijas Virslīgas čempionātā mūsējie stabili turās otrajā vietā ar minimālām izredzēm nokrist vai pakāpties pa turnīra tabulas kāpnēm.

Baltijas Izaicinājuma kausā, atpaliekot par vienu punktu un vienu spēli rezervē, mūsējiem uz papēžiem min Kauņas “Granitas”, kas vēl vienīgi var mūs apsteigtu un atņemt vietu FINAL4. Tieši tāpēc piektdienas spēle ar Dobeli ir svarīgāka par sestdienas. Protams, par uzvaru un punktiem cīnīsimies abos mačos.

Dobelē pēc ilgāka laika “Celtnieks/LSPA” sastāvā spēlēs saspēles vadītājs Lauris Rūtiņš un zviedru handbolists Matiass Johansons. “Tenax” sastāvā iztrūks līnijas spēlētājs Egils Politers, kurš pirms nedēļas iedzīvojās smagā pleca savainojumā un laukumā atgriezīsies tikai pēc deviņiem mēnešiem.

“Tenax” Baltijas Izaicinājuma kausa turnīra tabulā ieņem trešo vietu. Pirms nedēļas dobelnieki pārliecinoši uzvarēja Minskas “HC Vitjaz”, bet izbraukumā zaudēja Igaunijas “Viljandi HC”.

Arī mūsējie handbolisti aizvadīto nedēļas nogali pabeidz ar tādu pašu bilanci pret šīm abām vienībām. Ar tiem pašiem pretiniekiem Baltijas frontē spēlējam līdzīgi, taču savstarpējās mačos šajā sezonā pret Dobeli esam piedzīvojuši tikai smagus zaudējumus.

Ja gribam spēlēt Baltijas Izaicinājuma kausa FINAL4, tad mūsējiem ir jāņem punkti pret Latvijas čempioniem.

Sportacentrs.com TV

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.