Celtnieks/LSPA (Foto: Sandra Škutāne)

Uzņemsim spēcīgos Klaipēdas un Kauņas klubus

Brīvdienās “Celtnieks/LSPA” aizvadīs arī šīgada pirmās Baltijas handbola līgas Izaicinājuma kausa spēles, savā laukumā Rīgā tiekoties ar Lietuvas klubiem Klaipēdas “Dragunas” un Kauņas “Granitas”.

Atzīmējies Facebook, ja plāno apmeklēt mačus

17. janvārī plkst. 15:30 O.Kalpaka RTDP sporta zālē (Skrindu ielā 1) uzņemsim Lietuvas čempionus Klaipēdas “Dragunas”, bet dienu vēlāk plkst. 16:00 spēlēsim ar titulēto Kauņas “Granitas”. Ar abām komandām izbraukumā tikāmies novembra vidū, piedzīvojot zaudējumus – 24:29 pret “Granitas” un 27:38 pret “Dragunas”. Lietuviešus savā laukumā brīvdienās uzņems arī Dobeles “Tenax”.

Ar astoņiem punktiem četros mačos “Dragunas” handbolisti BHL Izaicinājuma līgā ieņem pirmo vietu, savukārt Lietuvas čempionātā ar 18 punktiem desmit cīņās – otro pozīciju. “Granitas” ar četriem punktiem četros mačos Baltijā ierindojas ceturtajā pozīcijā, bet vietējās meistarsacīkstēs ar 14 punktiem desmit spēlēs – trešo vietu.

Jāatzīmē, ka Klaipēdas komanda Latvijā ieradīsies bez sava galvenā trenera Arturas Juškenas, kurš devies uz 2015. gada pasaules čempionāta finālturnīru Katārā.

Kopumā četrās BHL Izaicinājuma kausa spēlēs mūsu “Celtnieks/LSPA” izcīnījusi trīs punktus, ieņemot piekto vietu sešu komandu konkurencē. Viena punkta attālumā ir Kauņas “Granitas”, divu – Igaunijas “Viljandi HC”, bet trīs – Dobeles “Tenax”. Labākās četras komandas kvalificēsies FINAL4, tāpēc šajos divos mačos savā laukumā jāizcīna pēc iespējas vairāk punkti.

Nedēļas nogalē mūsu sastāvā nebūs zviedrs Matiass Johansons, kurš darba dēļ uz pāris nedēļām atgriezīsies Gēteborgā. Spēlēt varēs Normunds Blome, kā arī pārējie veselie spēlētāji būs gatavi cīņai. Pēdējās cīņās rezultatīvu sniegumu mūsu komandas sastāvā demonstrē Aivars Čikuts (17 vārti divās LČ spēlēs ar Ogri), kā arī rezultatīvu spēli sagaidām no līdera un BHL produktīvākā spēlētāja Artūra Lazdiņa (50 vārti četrās spēlēs).

Jau pirmdien 19. janvārī aizvadīsim arī trešo spēli trīs dienu laikā, savā laukumā plkst. 20:30 Latvijas Virslīgas čempionātā tiekoties ar “LAT-98”.

BHL

http://baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.