Celtnieks/LSPA (Foto: Sandra Škutāne)

Zaudējums pret Lietuvas čempioniem

“Celtnieks/LSPA” handbolisti pirmajā no divām BHL Izaicinājuma kausa mājas spēlēm piedzīvoja zaudējumu, ar 21:30 (12:15) piekāpjoties Lietuvas spēcīgākajam klubam Klaipēdas “Dragunas”.

Spēles sākumā pēc Artūra Lazdiņa un Ričarda Jablonska precīzā metieniem izvirzījāmies vadībā ar 3:1. Diemžēl turpināt tik labi mūsējiem neizdevās. Vairākkārt iekritām ar ātrajiem uzbrukumiem 20. minūtē jau ļāvām viesiem iekrāt trīs vārtu pārsvaru – 11:8. Ar tādu rezultāta starpību arī noslēdzās pirmais puslaiks (12:15).

Pēc pārtraukuma ilgāku laiku izdevās saglabāt 4-5 vārtu starpību (18:22). Diemžēl uz pēdējām 15 minūtēm mūsu “Celtnieks/LSPA” handbolisti “saplīsa” – paši guvām vairs tikai trīs vārtus, bet Klaipēdas vienība tikmēr nodrošināja drošu uzvaru ar 30:21. Tā lietuviešiem bija sestā uzvara sešos mačos, kamēr mūsējiem trešais zaudējums piecās cīņās.

Ar deviņiem gūtajiem vārtiem mūsu komandā izcēlās Artūrs Lazdiņš, četriem – Vladimirs Maslaks, trīs – Guntars Lejnieks. Slimības dēļ šodien nevarēja palīdzēt līnijnieks Roberts Freibergs, kas ļāva turnīrā tikai 16 gadu vecumā debitēt Dmitrijam Petuhovam.

Jau svētdien plkst. 16:00 turpat O.Kalpaka RTDP sporta zālē uzņemsim Kauņas “Granitas”, kuri šodien ar 31:22 uzvarēja Dobeles “Tenax”. Mūsējiem šajā mačā varēs palīdzēt Lauris Rūtiņš, kurš sestdienas mačā nepiedalījās darba apstākļu dēļ.

BHL Izaicinājuma kauss.
17. janvāris.
Celtnieks/LSPA – Klaipēdas Dragunas 21:30 (12:15)

Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 9/1, Maslaks 4, Lejnieks 3, Eglītis 2, Čikuts, Jablonskis un Blome 1.

http://baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.