Foto: Ritvars Raits

Pārliecinoša uzvara Ogrē

Latvijas Virslīgas čempionātā svarīgu uzvaru izcīnīja “Celtnieks/LSPA” handbolisti, kuri izbraukumā ar 32:25 (17:13) pieveica “HK Ogre”, revanšējoties par zaudējumu pirmajā aplī. Izcīnītie divi punkti ļāva mūsu komandai praktiski nodrošināt otro vietu regulārajā turnīrā.

Jau spēles sākumā “Celtnieks/LSPA” izvirzījās vadībā ar 4:1. Spēles gaitā piedzīvojām vairākus kritumus, taču mājiniekiem neizdevās tā arī reāli apdraudēt mūsu vienības uzvaru. Brīvi variējot ar sastāvu, izcīnīta pārliecinoša uzvara ar 32:25.

Mūsējiem septiņus vārtus guva Artūrs Lazdiņš un Artis Kurmēns, bet sešas reizes izcēlās Artis Laganovskis. “Celtnieks/LSPA” sastāvā vārtus guva gandrīz visi spēlētāji, taču sekretariāta kļūdu dēļ tas neatspoguļojas protokolā. Ogrēniešiem desmit vārtus guva Dzintars Dravnieks, sešus – Arvis Laganovskis.

Līdz ar to “HK Ogre” komandu turnīra tabulā apsteidzam par četriem punktiem, bet “Jūrmalas Sports” – par pieciem. Regulārajā turnīrā mūsējiem jāaizvada vēl divas spēles pret ASK/LU un RTU. Ceturtdaļfinālā “Celtnieks/LSPA” būs jātiekas ar “ASK/LU” vai “HK Vaiņode”.

Nākamajā nedēļā 2. martā Baltijas līgas ietvaros izbraukumā spēlēsim ar Lietuvas čempioniem Klaipēdas “Dragunas”.

Turpinām par vīriešu komandas spēlētājiem balsot pirmajā Latvijas Vīriešu handbola čempionāta Zvaigžņu spēlē Austrumu komandas sastāvā – http://zvaigznuspele.handball.lv/ Tā 22. martā notiks Dobelē.

LSPA dāmu komanda savā pēdējā regulārā turnīra Virslīgas spēlē izbraukumā ar 26:20 (14:10) pieveica Salaspils SS handbolistes. Mūsējām septiņus vārtus guva Linda Brikmane, bet mājiniecēm sešus – Linda Borisanova, piecus – Renāte Salmane. Pusfinālā LSPA spēlēs ar “SK Latgols”.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
22. februāris.
HK Ogre – Celtnieks/LSPA 25:32 (13:17)

Ogre: Dravnieks 10, Laganovskis 6, Straume 4, Mancurovs 3, Želna 2.
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 7/1, Kurmēns 7/2, Laganovskis 6, Lazda, Reniņš un Kiršteins 3, Eglītis 2, Malahovs 1.
23. februāris.
Salaspils SS – LSPA 20:26 (10:14)

Salaspils SS: Borisanova 6, Salmane 5, Potapova 4, Agarkova 3, Sokologorska 2.
LSPA: Brikmane 7/3, Skābarde, Priedēna un Zaščerinska 4, Eihvalde 3, Gieseler un Molotanova 2.

3 komentāri “Pārliecinoša uzvara Ogrē

  1. Puriņ, kāpēc nav iespējams nobalsot zvaigžņu spēlē par Lisovski, Bricu, Rancānu??? Viņi ir atsākuši spēlēt, un kāpēc tad skatītājiem nav iespējas par viņiem balsot, lai arī viņiem būtu iespēja piedalīties zvaigžņu spēlē? Atgādinu ka Lisovskis ir pagājušā gada vērtīgākais spēlētājs!

  2. Eu Raiti, agresivais kaut kads))))))))) jamaina deklareta dzivesvieta un masina ari)))))))))

  3. Fans, kā jau nolikumā minēts:
    Zvaigžņu spēles balsojumā piedalās Latvijas Virslīgas čempionāta vīriešu komandu spēlētāji, kuri nav savainoti un
    kas līdz 30. janvārim piedalījušies vismaz divās šīs sezonas spēlēs.

    Šāds punkts tika iekļauts nolikumā, lai balsošana notiktu par spēlētājiem, kas šosezon ir spēlējuši. Šīs sezonas labākie (šobrīd, nevis kas par tādiem kļūs), nevis aizvadītās. Noteikti palicis balsojumā, kāds savainotais, par kuriem nebijām informēti.

    Viņiem ir iespēja piedalīties kādā no konkursiem, kur tos nominēt komandu treneri. Latgols katrā no konkursiem, ja vēlās, var pieteikt divus dalībniekus. Arī tas rakstīts nolikumā: http://handball.lv/lv/start/lv_championship/handbola-zvaigznu-spele/

    P.S. Mans telefona numurs un e-pasts ir publicēts handball.lv pasākuma nolikumā (un citur), tā kā droši vari rakstīt/zvanīt ne-anonīmi un piedalīties ar ieteikumiem/kritiku. Nav ko piesārņot hk-lspa.lv komentārus, ne pa tēmu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.