Toms Lielais (Foto: Helmuts Tihanovs)

Celtnieks/LSPA turpinās cīņu Baltijas līgā

Mūsu vīriešu komanda “Celtnieks/LSPA” šajā brīvdienās aizvadīs nākamās spēles Baltijas līgā, ASK sporta zālē tiekoties ar Baltkrievijas 1996. gadā dzimušo jauniešu izlases bāzes komandu “HC Vitjaz” un Lietuvas čempioniem Klaipēdas “Dragunas”.

Jauno sezonu Baltijas līgā sākām ar zaudējumu pret Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks” (23:34) un uzvaru pār Igaunijas vicečempioniem “HC Kehra” (30:27). Šajos mačos, gūstot 11 vārtus, mūsu komandas sastāvā izcēlās Artis Kurmēns un pieaicinātais Arvis Laganovskis.

Baltkrievijas 1. līgas komanda “HC Vitjaz” pirmajās turnīra spēlēs cieta divus zaudējumus pret citiem savas valsts klubiem “HC Meshov Brest” (26:32) un Minskas SKA (23:30), savukārt Klaipēdas “Dragunas” ar 29:33 piekāpās Minskas SKA, bet pēc tam ar 26:25 pārspēja “HC Meshkov Brest”. Jāatzīmē, ka šajā turnīrā cīnās Brestas kluba otrais sastāvs.

Sestdien plkst. 16:45 ASK sporta zālē tiksimies ar “HC Vitjaz”, bet svētdien turpat plkst. 16:30 uzņemsim Klaipēdas “Dragunas”. Citi turnīra mači šajās brīvdienās notiks arī Somijā un Igaunijā.

Diemžēl mūsu “Celtnieks/LSPA” vienībai šajās brīvdienās savainojumu dēļ nepalīdzēs Rihards Leja un Einārs Kiršteins, taču tāpat esam nobrieduši cīnīties par uzvarām.

Turnīra tabulā vienīgais Latvijas klubs ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

Video par Vitjaz komandu:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.