Artis Kurmēns (pa kreisi) un Aivars Čikuts (Foto: Helmuts Tihanovs)

Oktobri sākam ar uzvaru

Trešo uzvaru Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē otrdien izcīnīja mūsu “Celtnieks/LSPA”, kas ar 37:18 (17:12) Ulbrokā sagrāva “Stopiņu NHK” handbolistus.

Spēli, izvirzoties vadībā ar 5:3, veiksmīgi iesāka “Stopiņu NHK”, taču mūsējie, izmantojot ātros uzbrukumus, ātri vien pārņēma vadību un atpūtā devās ar piecu vārtu pārsvaru – 17:12. Pēc pārtraukuma mājinieku vārtu gūšanas iespēju apgrūtināja daudzie nopelnītie noraidījumi. Rezultātā Ulbrokas handbolisti guva vairs tikai sešus vārtus, bet mūsu “Celtnieks/LSPA” izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 37:18.

Mūsējiem vārtus guva visi laukuma spēlētāji. Astoņas reizes izcēlās Artis Laganovskis, bet sešas – Artis Kurmēns. Mājiniekiem pa pieciem vārtiem guva Mareks Koroļkovs un Renārs Čerņevskis.

Tā bija mūsu trešā uzvara trīs mačos, kamēr “Stopiņu NHK” piedzīvoja otro zaudējumu tikpat spēlēs. Attiecīgi arī turnīra tabulā “Celtnieks/LSPA” ierindojas pirmajā pozīcijā.

Nedēļas nogalē “Celtnieks/LSPA” aizvadīs nākamās Baltijas līgas spēles. Sestdien plkst. 16:45 spēle ar Baltkrievijas “HC Vitjaz”, bet svētdien plkst. 16:30 ar Lietuvas čempioniem Klaipēdas “Dragunas”.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
1. oktobris.
Stopiņu NHK – Celtnieks/LSPA 37:18 (17:12)
Stopiņu NHK: Koroļkovs un Čerņevskis 5, Panovs 3, Pauniņš 2, Abramovs, Grants un Pētersons 1.
Celtnieks/LSPA: Laganovskis 8, Kurmēns 6, Lejnieks 5, Eglītis un Blome 4, Malahovs 3, Lazda 3/1, Čikuts un Reniņš 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.