Foto: Sandra Škutāne

Rīgas čempionātā atkal otrie (+video)

Rīgas atklātajā čempionātā “Celtnieks/LSPA” izcīnīja otro vietu, finālā ar 21:35 (10:18) ciešot sakāvi ASK sporta zālē pret Dobeles “Tenax”.

Pirmajās desmit minūtēs “Celtnieks/LSPA” neguva nevienus vārtus, kamēr dobelnieki jau panāca 6:0. Rīdzinieki tā arī nespēja attapties un Dobeles komanda visu maču aizvadīja pārliecinoši, tā arī neradot šaubas par spēles iznākumu. “Celtnieks/LSPA” piedzīvoaja pārliecinošu zaudējumu ar 21:35 un Rīgas atklātajā čempionātā finišēja otrajā vietā.

“Celtnieks/LSPA” komandā pa četriem vārtiem guva Einārs Kiršteins un Guntis Ciematnieks. Uzvarētājiem septiņus vārtus guva mūsu bijušais spēlētājs Andis Ērmanis, bet piecus – Ēriks Blūms un Oskars Arājs.

Mūsu komandā par turnīra labāko spēlētāju tika atzīts līnijas spēlētājs Einārs Kiršteins.

Diemžēl spēles gaitā Artūrs Lazdiņš kontaktā ar pretinieku spēlētāju salauza degunu, pievienojoties mūsu komandas lazaretei.

Nākamo spēli aizvadīsi 21. septembrī, kad pirmajā Baltijas līgas spēlē plkst. 16:00 ASK sporta zālē tiksimies ar Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks”.

Rīgas atklātais čempionāts.
14. septembris.
Dobeles Tenax – Celtnieks/LSPA 35:21 (18:10)
Tenax: Ērmanis 7, Blūms 5, Arājs 5/1, Straume un Politers 4, Kreicbergs un Juzups 3, Grandbergs, Krastiņš, Plonis un Hovratovičs 1.
Celtnieks/LSPA: Ciematnieks un Kiršteins 4, Laganovskis, Malahovs, Lejnieks un Blome 2, Čikuts, Reniņš, Freibergs, Lielais un Kurmēns 1.

Labākie spēles momenti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.