Artis Laganovskis (Foto: Romualds Vambuts)

Rīgas finālā tiksimies ar Dobeli

Cīņā par Rīgas atklātā čempionāta zelta godalgām “Celtnieks/LSPA” 14. septembrī plkst. 16:15 ASK sporta zālē tiksies ar pašreizējiem čempioniem Dobeles “Tenax”. Maču video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Iepriekš paredzētie pusfināla mači tika atcelti, tāpēc uzreiz abu apakšgrupu spēcīgākās komandas tiksies finālā, bet otro vietu ieguvējas cīnīsies par bronzas medaļām.

“Tenax” handbolistu sastāvam starpsezonā pievienojušies divi Latvijas izlases spēlētāji. No Vācijas dzimtajā valstī atgriezies jēkabpilietis Ēriks Blūms, savukārt no mūsu komandas dobelnieku rindas atkal pārstāvēs Andis Ērmanis. Finālspēle Blūmam būs pirmais oficiālais mačs Dobeles vienībā.

Mūsu komandas sastāvā šobrīd vairāki spēlētāji ir apslimuši, kā arī daudz joprojām cīnās ar savainojumiem. Neskatoties uz problēmām, “Celtnieks/LSPA” sestdien būs gatavi demonstrēt savu labāko sniegumu, lai galvaspilsētas tituls paliktu Rīgā.

Atgādinām, ka priekšsacīkstēs mūsu handbolisti ar 32:23 pieveica “HK Ogre” handbolistus, bet ar 39:16 sagrāva MSĢ komandu, izcīnot B apakšgrupā pirmo vietu.

Pirms mūsu spēles plkst. 14:30 ASK sporta zālē mačā par trešo vietu tiksies “HK Ogre” un “Jūrmalas Sports” handbolisti.

1 komentārs “Rīgas finālā tiksimies ar Dobeli

  1. labi, ka ir translācija.
    Būs interesanti pastīties Bražņikova sacepumu :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.