Turpinām cīņu par finālu

Brīvdienās dosimies uz Ludzu, kur aizvadīsim otro un, ja nepieciešams, arī trešo Latvijas Virslīgas čempionāta pusfināla spēli, tiekoties ar čempioniem “SK Latgols”. Sestdien mača sākums paredzēts plkst. 17:00, bet svētdien – plkst. 13:00. Abas spēles demonstrēs Sportacentrs TV.

Pusfināla sēriju, kas ilgs līdz vienas komandas diviem panākumiem, pret “SK Latgols” iesākām ar uzvaru pagājušajā nedēļā ASK sporta zālē – 29:25 (18:13). Uz pretinieku vārtiem uzbrukumā ar fantastisku precizitāti (virs 60%), kā arī lieliski mūsu vārtos spēlēja Helmuts Tihanovs.

Uz atbildes spēli Ludzā ieradīsimies šobrīd savā spēcīgākajā sastāvā. Joprojām savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt Lauris Eglītis un Edgars Vimbulis.

Visas šīs nedēļas garumā esam aktīvi gatavojušies spēlēm Ludzā, lai šoreiz Latgalē nebūtu jāuzturas ilgāk par vienu dienu. Otrajā pusfināla pārī pirmajā mačā uzvaru svinēja Dobeles “Tenax” handbolisti, kas ar 35:31 izbraukumā pieveica “HK Ogre”. Atbildes mači šajās brīvdienās notiks Dobelē.

Atgādinām, ka arī pērn ar “SK Latgols” tikāmies Latvijas Virslīgas čempionāta pusfinālā. Pēc pārliecinošas uzvaras sērijas pirmajā mačā Ludzā, savā laukumā piedzīvojām divus zaudējumus, izstājoties no tālākās cīņas par zelta medaļām. Šogad esam motivācijas pilni atgūt Latvijas čempiontitulu.

Pirmo finālspēli šajās brīvdienās aizvadīs arī mūsu sieviešu komanda, kas svētdien plkst. 11:00 ASK sporta zālē tiksies ar čempionēm “Stopiņu NHK”. Finālsērijā cīņa ritēs līdz divām uzvarām.

2 komentāri “Turpinām cīņu par finālu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.