Sērija pagarinās

Diemžēl otrajā Latvijas Virslīgas čempionāta pusfināla spēlē Ludzā piedzīvojām zaudējumu, ar 25:27 (14:12) atzīstot “SK Latgols” pārākumu. Sērijā neizšķirts 1-1. Viss izšķirsies trešajā spēlē jau svētdien Ludzā plkst. 13:00. Skaties Sportacentrs TV.

Pirms spēles kļuva zināms, ka “SK Latgols” šajā spēlē savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt viens no līderiem Kaspars Lisovskis, tomēr, atšķirībā no iepriekšējā mača, mājinieku sastāvā bija Krievijas leģionārs Aleksandrs Gavrilovs.

Maču veiksmīgāk iesāka mūsu handbolisti, puslaika vidū pēc Arta Kurmēna metiena izvirzoties vadībā ar 7:4. Atlikušajā puslaikā spēles gaita līdzsvarojās, tomēr tā izskaņā pēc trīs Kurmēna precīzajiem metieniem izdevās saglabāt divu vārtu pārsvaru – 14:12.

Otrajā puslaika sākumā pēc Laura Rūtiņa metiena panācām arī +4 (18:14), taču pēc tam sākās problēmas. Rezultatīvi “SK Latgols” sastāvā nospēlēja Vitālijs Borisenko, glābēji nebija ne aizsardzība, ne arī mūsu vārtsargi, ļaujot mājinieki rezultātu izlīdzināt (20:20). Izšķirošajā brīdī stabili nospēlēja Ludzas vārtsargs Gatis Kozlovs, bet “SK Latgols”, savu līdzjutēju atbalstīti, izcīnīja uzvaru – 27:25.

Mūsu komandā deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, bet piecas reizes izcēlās Artis Laganovskis. Mājiniekiem deviņas reizes atzīmējās Vitālijs Borisenko, bet astoņas – Austris Tuminskis.

Jau rītdien plkst. 13:00 aizvadīsim trešo izšķirošo pusfināla maču. Pirms tam vietu finālā nodrošināja Dobeles “Tenax”, kas otrajā pusfināla mača izskaņā izrāva uzvaru ar 27:26, triumfējot sērijā ar 2-0.

Šovakar paliekam pa nakti Ludzas viesnīcā “Lucia”, analizēsim sestdienas mača sniegumu, lai trešajā spēlē prastu izcīnīt uzvaru un iekļūtu finālā.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
4. maijs.
SK Latgols – LSPA/NB SAN 27:25 (12:14)
Latgols: Borisenko 9/2, Tuminskis 8, Rancāns 4, Pegasovs un Brics 2, Matvejenko un Gavrilovs 1.
LSPA/NB SAN: Kurmēns 9/2, Laganovskis 5, Rūtiņš 4, Leja, Latkovskis un Ērmanis 2, Lejnieks 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.