Trešais zaudējums pret Tenax

Artis Laganovskis (Foto: Romualds Vambuts, sporatcentrs.com)

Piektdien piedzīvojām kārtējo zaudējumu Baltijas līgā, izbraukumā ar 25:28 (14:12) trešo reizi sezonā atzīstot Dobeles “Tenax” vienības pārākumu.

Mūsu komandai dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt Artis Kurmēns, Aivars Čikuts un Edgars Vimbulis, tomēr šajos mačos mums pievienojās Emīls Reniņš un Roberts Freibergs.

Mačā sākumā ar 5:1 vadībā izvirzījās Dobeles “Tenax” handbolisti, taču ar līdzīgu izrāvienu atbildējām arī mēs, puslaika vidū izlīdzinot rezultātu 7:7.

Līdz puslaika beigām minimālā vadībā bija abas komandas, tomēr pēdējās minūtēs pēc  Roberta Freiberga un Arta Laganovska precīzajiem metieniem ieguvām divu vārtu pārsvaru – 14:12.

Piecu minūšu laikā “Tenax” handbolisti pēc Arvja Juzupa un Nila Kreicberga metieniem rezultātu izlīdzināja – 15:15. Vēl pēc piecām minūtēm dobelnieki pēc Oskara Arāja vārtu guvuma jau ieguva +2 (19:17).

Vēl gan mūsējiem, izmantojot vairākumu, pēc Normunda Blomes precīzajiem metieniem izdevās panākt +1 (20:19), taču mača pēdējās 15 minūtēs vairākkārt kļūdījāmies, bet “Tenax” nospēlēja rezultatīvi. Vispirms mājinieki panāca +3 (23:20), bet pēc tam arī +5 (28:23). Pēdējās minūtēs tikai nedaudz samazinājām rezultāta starpību un piedzīvojām zaudējumu ar 25:28.

Mūsējiem astoņas reizes izcēlās Mareks Černousovs, bet piecus – Artis Laganovskis. Uzvarētājiem septiņus vārtus guva Gints Grandbergs, bet sešus – Oskars Arājs.

Nākamo spēli aizvadīsim jau 2013. gadā. Spēļu kalendārs būs pieejams vēlāk.

Baltijas līga.
21. decembris.
Dobeles Tenax – LSPA/NB SAN 28:25 (12:14)
Tenax: Grandbergs 7, Arājs 6, Juzups 5/1, Kreicbergs un Politers 3, Bilkštis, Bisenieks un Kozlovskis 1, Krastiņš 1/1.
LSPA/NB SAN: Černousovs 8/2, Laganovskis 5, Blome 4, Leja 3, Freibergs 2, Reniņš, Eglītis un Ērmanis 1.

2 komentāri “Trešais zaudējums pret Tenax

  1. No vārtusarga pozīcijas būtu jāiebilst! :) Griezšana…
    Priecīgus svētkus

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.