Gadu noslēgsim Dobelē

Andis Ērmanis (Foto: Romualds Vambuts, sporatcentrs.com)

Sagaidot prognozēto pasaules galu, 21. decembrī aizvadīsim pēdējo spēli šajā gadā, Baltijas līgas mačā Dobelē plkst. 19:00 tiekoties ar Dobeles “Tenax” handbolistiem.

Aizvadītajās sešās turnīra spēlēs abas komandas piedzīvojušas pa sešiem zaudējumiem. Līdz ar to vismaz viena no Latvijas komandām gadu noslēgs ar punktiem savā kontā.

Aizvadītajās trīs spēlēs šajā sezonā pret “Tenax” handbolistiem esam piedzīvojuši trīs zaudējumus. Divreiz zaudēts Rīgas atklātajā čempionātā (24:32, 28:33), bet vienreiz Latvijas čempionātā (26:32).

Šajās trīs spēlēs rezultatīvākais mūsu komandā ar 19 gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet 11 reizes izcēlās Mareks Černousovs un Artis Laganovskis. Pretinieku sastāvā 24 vārtus guva Oskars Arājs, 14 – Gints Grandbergs un Egils Politers, bet 13 – Aleksandrs Krastiņš.

3 komentāri “Gadu noslēgsim Dobelē

  1. Veči, 26. asv prezidents T.Rūzvelts ir teicis- “dari ko vari, ar to,kas tev ir un tur kur tu esi”. Jūs esat tur, kur jums tagad jābūt (lai arī tā “vieta” uz patreizējo brīdi nebūt nav tā patīkamākā),bet jums joprojām ir laba komanda un jūs noteikti varat izdarīt daudz vairāk nekā tas izskatās tabulās. Man simpatizē Dobele jaunā komanda, bet nu davai šoreiz vajag viņus sasit (iemest vairāk nekā viņi:)).
    Novēlu iepriecināt sevi un savus līdzjūtējus pirms ziemasvētkiem! Es par Jums!!!

  2. Piedāvāju vismaz x un tad abas komandas priecīgi varēs sagaidīt galu :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.