Zaudējums ASK/LU

Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē piedzīvojām jau otro zaudējumu pēc kārtas, ASK sporta zālē ar 21:26 (10:13) piekāpjoties “ASK/LU” handbolistiem.

Tā arī nespējām visa mača garumā parādīt savu sniegumu ne uzbrukumā, ne aizsardzībā. Pieļāvām ļoti daudz kļūdas, kuras “ASK/LU” pārvērta gūtajos vārtos, sagādājot visiem mūsu spēlētājiem un komandai kopumā vielu pārdomām.

Mača pirmajās 23 minūtēs guvām tikai četrus (!) vārtus, kamēr pretinieki mūsējos sameta desmit bumbas (4:10). Veiksmīgi “ASK/LU” vārtos spēlēja Atis Kociņš. Līdz puslaika beigām gan pratām nedaudz uzlabot situāciju, samazinot rezultāta starpību līdz trīs vārtiem – 10:13.

Otro puslaiku uzsākām rezultatīvi, sešu minūšu laikā gūstot četrus vārtus (divreiz precīzs bija Lauris Eglītis) un saglabājot trīs vārtu starpību – 14:17. Nākamajās 16 minūtēs diemžēl guvām vairs tikai divus vārtus, kamēr “ASK/LU” pēc Žaņa Malahova metiena deviņas minūtes pirms mača beigām ieguva jau +7 (23:16).

Atlikušajā spēles laikā nopelnījām vēl divus noraidījumus un būtiski vairs nesaasinājām spēli. Piedzīvots zaudējums ar 21:26.

“Attaisnojums nav,” pēc mača teica mūsu komandas spēlētājs Andis Ērmanis. “Nevar tā spēlēt, ja to vispār var nosaukt par spēlēšanu.”

Rezultatīvākais mūsu komandā ar pieciem gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet četrreiz izcēlās Lauris Eglītis un Normunds Blome. Uzvarētājiem piecas reizes atzīmējās Emīls Reniņš, bet četras – Artūrs Lazdiņš un Kaspars Naglis.

Nākamajā spēlē 24. novembrī plkst. 17:00 izbraukumā Latvijas Virslīgas čempionāta ietvaros tiksimies ar Dobeles “Tenax”. Maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Spēles VIDEO

Latvijas Virslīgas čempionāts.
22. novembris.
ASK/LU – LSPA/NB SAN 26:21 (13:10)

ASK/LU: Reniņš 5, Lazdiņš 4, Naglis 4/2, Kazeks, Malahovs un Šnēvelis 3, Bārbals 2, Ciematnieks un Liepiņš 1.
LSPA/NB SAN: Ērmanis 5/2, Blome un Eglītis 4, Leja 3, Lejnieks un Kurmēns 2, Leitis 1.

8 komentāri “Zaudējums ASK/LU

  1. Būtu labāk trenera viedokli uzzinājis… to, ka tā spēlet nevar zina pat Varakļānu omīte.

  2. Jūs neviens treneris neglābs, vienkārši jūsu laiks beidzies, neesat jūs nekādas īpašas handbola zvaigznes,ka uzskatat , ka tieši jums jābūt tabulas augšā!
    Sākumā kļūstiet par saliedētu komandu, tad būs vieglāk , nevis katrs par sevi !

  3. Čaļi paskataties pilnu spēli, paklausaties un galvenais IEKLAUSATIES, ko runā Čebrikovs. Pasekojiet katrs savai vietai! Mēs visi tik ļoti gaidam saliedētu’, īstu komandas spēli! Ieslēdziet galvas un līdz nemaņai bīdiet fiškas!!! Un galvenais, lai tas noved pie pozitīva rezultāta – uzvarām un gandarījuma par nospēlēto spēli! Beidziet apvainoties viens uz otru un spēlējiet īstu veču roceni!

  4. Tomāta teksts ir vienkārši citāts no viņa tvīta :D

    bet nu jā, skifam pietrūkst kārtīga līdera, kapteiņa. Neizskatās, ka tur būtu kāds, kurš varētu kārtīgi sapurināt visu komandu.

    un jūsu jaunieguvums no Latvijas handbola metropoles jau nu gan spēles beigās jums iegrieza. Nu nav Žanis tik labs fintotājs, lai viņš vairākas reizes aizietu garām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.