Turpinām ar ASK/LU un Tenax

Šajā nedēļā aizvadīsim divas Latvijas Virslīgas čempionāta spēles – ceturtdien plkst. 19:50 ASK sporta zālē tiksimies ar “ASK/LU”, bet sestdien plkst. 17:00 izbraukumā spēlēsim ar Dobeles “Tenax”. Abas spēles tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

“ASK/LU” ir viena no divām komandām, kas turnīrā vēl nav sajutusi zaudējuma garšu – trīs spēlēs izcīnītas trīs uzvaras. Gūstot 33,33 vārtus spēlē, “ASK/LU” šobrīd ir labākais uzbrukums čempionātā. Tas balstās uz četru spēlētāju rezultativitāti – Artūrs Lazdiņš (20 vārti), Emīls Reniņš (19 vārti), Kristaps Bārbals (18 vārtis) un Kaspars Naglis (16/4 vārti).

Mūsu komandas pirmajā spēlē Rīgas atklātajā čempionātā pār “ASK/LU” vienību izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar 39:29 (20:13). Toreiz gan pretinieki nespēlēja ar pilnu jaudu, jo vēl gatavojās sezonai.

Dobeles “Tenax” kontā ir divas uzvaras trīs spēlēs. Tāpat kā mūsu komanda, arī dobelnieki vienīgo zaudējumu piedzīvojuši pret “SK Latgols” vienību. Ar “Tenax” vienību šajā sezonā esam tikušies divas reizes, piedzīvojot divas sakāves – savā laukumā ar 24:32 un 28:33.

Šī būs pirmā savstarpējā spēle Dobelē. Aizvadītajās brīvdienās arī “Tenax” handbolisti piedzīvoja divus zaudējumus Baltijas līgā, tāpēc uzvara tik svarīgā vietējā turnīra spēlē ļautu atgūt pārliecību pār saviem spēkiem.

Teicamas spēles Baltijas līgā aizvadīja Rihards Leja un Andis Ērmanis, tomēr vēl daudziem mūsu spēlētājiem savs sniegums jāuzlabo, lai varētu izcīnīt četrus punktus šajās spēlēs. Mūsu sniegumā pietrūkst stabilitāte visas spēles garumā. Mačs pret “ASK/LU” nebūs viegls, bet sevišķi grūti būs spēle ar Dobeles “Tenax”.

Abas spēlēm teksta tiešraidē varēs sekot līdzi http://handball.lv un Sportacentrs TV tiešraidēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.