Pirmā cīņa ar Dobeli

Jau otrdien, 11.septembrī plkst. 19:45 LSPA sporta zālē aizvadīsim nākamo Rīgas atklātā čempionāta spēli, tiekoties ar vienu no favorītēm Dobeles “Tenax”.

Atgriežoties tieši Dobeles “Tenax” vienībā, mūsu komandu starpsezonā pameta viens no līderiem Oskars Arājs. Pretinieki papildinājuši rindas arī ar vārtsargiem Ivaru Lācis un Madaru Razmu, kā arī laukuma spēlētājiem – Ansi Bilkšti, Gintu Apali (atgriezies pēc pārtraukuma) un vairākiem jauniem handbolistiem.

Mūsu vienībai starpsezonā pievienojās viens no “Jūrmalas Sports” līderiem Artis Laganovskis, kā arī no “Stopiņu NHK” vienības pārgāja Aivars Čikuts. Joprojām savainoti ir Lauris Rūtiņš un Artis Kurmēns.

Pēdējās trīs savstarpējās spēlēs ar Dobeles vienību esam piedzīvojuši trīs zaudējumus. Pēc sastāva izmaiņām rītdien mums gaidāma ļoti smaga spēle. Krietni jāuzlabo spēle aizsardzībā, kā arī saskaņa pozicionālajā uzbrukumā.

Atgādinām, ka Rīgas čempionāta pirmajā spēlē Dobeles “Tenax” handbolisti ar 40:16 sagrāva “RVR”, bet mūsu vienība ar 39:29 pieveica “ASK/LU”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.