Sākam ar uzvaru

Rīgas atklāto čempionātu sākām ar uzvaru, ar 39:29 (20:13) ASK sporta zālē pieveicot “ASK/LU” vienību.

Spēli sekmīgāk iesāka “ASK/LU” handbolisti, kas 11. minūtē pēc Riharda Latkovska precīzā metiena izvirzījās vadībā ar 7:3. Mūsu vienība sliktu sniegumu demonstrēja pozicionālajā uzbrukumā, tomēr ar ātro uzbrukumu palīdzību izdevās četru minūšu laikā rezultātu izlīdzināt (7:7), bet pēc Arta Laganovska realizētā vēl viena “ātrā” mirkli vēlāk izvirzīties arī vadībā ar 9:8.

Turpinājām izmantot “ASK/LU” vienības kļūdas un līdz puslaika beigām jau ieguvām +7 (20:13). Lai arī pēc pārtraukuma viesiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz četriem vārtiem (16:20), tomēr spēles gaitu lauzt viņiem neizdevās – mēs turpinājām spēlēt rezultatīvi un izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar 39:29.

Rezultatīvākais mūsējiem ar 11 gūtajiem vārtiem bija Mareks Černousovs, bet astoņus vārtus guva jaunpienācējs Artis Laganovskis. Pretiniekiem sešas reizes precīzs bija Kristaps Bārbals, bet piecas – Kaspars Naglis.

Nākošo Rīgas atklātā čempionāta spēli aizvadīsim jau 11. septembrī, kad LSPA sporta zālē plkst. 19:45 tiksimies ar vienu no turnīra favorītēm Dobeles “Tenax”.

Rīgas čempionāts.
9. septembris.
LSPA – ASK/LU 39:29 (20:13)

LSPA: Černousovs 11/2, Laganovskis 8, Leja 6, Ērmanis 5, Eglītis 3, Lejnieks un Šteinbergs 2, Vimbulis un Blome 1.
ASK/LU: Bārbals 6, Naglis 5, Lazdiņš 4, Liepiņš 3, Reniņš, Kazeks, Malahovs, Kalniņš un Šnēvelis 2, Latkovskis 1.

2 komentāri “Sākam ar uzvaru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.