Pret Tenax zaudējums

Otrajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē cietām zaudējumu, ar 24:32 (13:16) savā laukumā atzīstot Dobeles “Tenax” vienības pārākumu.

Maču sekmīgi iesāka Dobeles “Tenax” handbolisti, kuri ar Ivaru Lāci vārtos prata astotajā minūtē izvirzīties vadībā ar 4:1. Mūsējiem lielas problēmas sagādāja ciešā viesu aizsardzība, tomēr pakāpeniski izdevās tajā atrast caurumus un 23. minūtē, gūstot vairākus vārtus pēc kārtas, Andis Ērmanis rezultātu jau izlīdzināja (10:10).

Viesi uzreiz pieprasīja minūtes pārtraukuma, pēc kura savu spēli atdzīvināja un puslaiku, rezultatīvi spēlējot Oskaram Arājam, jau prata noslēgt ar +3 (16:13).

Pēc pārtraukuma mums bija vairākas iespējas rezultātu izlīdzināt, taču tās tika izniekotas – pieļautas kļūdas un nerealizēti ātri uzbrukumi (sekmīgi vārtos darbojās Razma). Jau sestajā minūtē trešo 2 minūšu noraidījumu un sarkano kartīti nopelnīja viens no mūsu līderiem Mareks Černousovs, apgrūtinot mūsu izredzes uz atspēlēšanos. Trīs vārtu deficīts mums bija arī deviņas minūtes pirms mača beigām (23:26), tomēr pēdējās minūtēs dobelnieki realizēja vairākus ātros uzbrukumos un izcīnīja finālā diezgan pārliecinošu uzvaru ar 32:24.

Mūsējiem astoņus vārtus guva Andis Ērmanis, bet piecus – Rihards Leja. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Oskars Arājs, kurš guva deviņus vārtus. Pa četriem precīziem metieniem izpildīja Gints Grandbergs, Aleksandrs Krastiņš, Nils Kreicbergs un Egils Politers.

Nākamo Rīgas atklātā čempionāta spēli aizvadīsim jau 15. septembrī, kad plkst. 13:00 Spuņņciemā tiksimies ar “Jūrmalas Sports” handbolistiem.

Rīgas čempionāts.
11. septembris.
LSPA – Dobeles Tenax 24:32 (13:16)
LSPA: Ērmanis 8, Leja 5, Černousovs 5/1, Leitis 3, Laganovskis un Blome 2.
Tenax: Arājs 9/1, Grandbergs, Politers, Krastiņš un Kreicbergs 4, Bilkštis 3, Pintāns 2, Juzups un Dāvidsons 1.

8 komentāri “Pret Tenax zaudējums

  1. Ja kāds vēl nav redzējis Zinātnes statistiku par šo spēli… tad lūk mans neliels rezumē:
    Statistika runā pati par sevi!
    18 tehniskās ir nepiedodami… jātiek zem 10 un par metienu realizāciju vispār neko negribas teikt! :)
    Ja var ticēt statistikai, tad bumba mūsu rokās, lai uzsāktu uzbrukumu, bija veselas 82 reizes (64 metieni + 18 kļūdas), bet veiksmīgi līdz gūtiem vārtiem tikām vien 24. Gandrīz 60 neizmantotas iespejas…kosmoss veči!
    Rīt visi uz treniņu! :)
    Bet ja nopietni, tad paštukojiet…kā uzlabot savu sniegumu!

  2. Jutams Laura un Arta trukums…
    Laikam nav vechu, kas nemtu iniciativu savas rokas.

  3. Ar tik sūdīgu vārtsargu neko arī nevar vinnēt, tik stāv un visu apliek, bet kad pats ielaiž vieglu golu, vaino citus!

  4. “Bebrim” arī sava taisnība…kā arī Raimim nevar nepiekrist..Rūchas centra pietrukst jūtami..un Artis kurs jebkura bridi var ieshaut no 10m arī:) galvenais kad spēle līdz pēdējām 15min nebija norakstāma..un tas jau ar šādu sastāvu LSPA ir labi es uzskatu:) Pārāk lielas ambīcijas komandai neskatoties uz neko..vairāk jāmeklē labās lietas (jāatbalsta no soliņa)-kā piem Tenax..nevis izmantot katru izdevību lai kādu pārmetumu izteikt viens otram sejā vai aiz muguras..ļoti labi no malas tas viss redzams..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.