Aizķerties Viļņā nespējām

Savā priekšpēdējā Baltijas līgas spēlē šajā sezonā piedzīvojām zaudējumu, izbraukumā ar 23:35 (12:17) zaudējot Viļņas “VHC Sviesa” handbolistiem.

Šajā mačā mūsējiem dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt virkne handbolistu – Guntars Lejnieks, Lauris Rūtiņš, Helmuts Tihanovs un Edgars Vadzītis. Tomēr mūsējiem šajā spēlē palīdzēja Ēriks Drobots, Rolands Ivanovs un Artis Laganovskis.

Spēli iesākām nesekmīgi, spēles desmitajā minūtē jau nonākot iedzinējos ar 1:7. Vienīgos vārtus mūsu komandas labā guva Rihards Leja. Mājinieki ļoti veiksmīgi izmantoja mūsu kļūdas un neprecīzos metienos, tos pārvēršot ātrajos uzbrukumos un gūtajos vārtos. Pakāpeniski spējām atrast savu spēli un līdz pat puslaika beigām vairāk neļāvām palielināt rezultāta starpību – 12:17.

Pēc pārtraukuma šāda rezultāta starpību turējās aptuveni piecas minūtes. Pēc tam “VHC Sviesa” handbolisti atkal guva vairākus bezatbildes vārtus ātrajos uzbrukumos, veiksmīgi spēlēja gan vairākumā, gan mazākumā un nodrošināja stabilu uzvaru – 35:22. Jāatzīmē, ka otrajā puslaikā par nopelnītajiem noraidījumiem sarkanās kartītes nopelnīja Normunds Blome un Lauris Eglītis.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar pieciem gūtajiem vārtiem bija Oskars Arājs, četras reizes precīzs bija Jānis Šteinbergs, bet pa trīs – Lauris Eglītis, Rihards Leja, Rolands Ivanovs un Ēriks Drobots.

Jau rītdien plkst. 14:00 izbraukumā spēlēsim ar Klaipēdas “Dragunas”, kas šodien izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār Dobeles “Tenax”. Atšķirībā no šīsdienas mača rītdien mūsējiem palīdzēs Edgars Vadzītis.

Baltijas līga.
3. marts.
VHC Sviesa – LSPA 35:23 (17:12)

LSPA: Arājs 5/1, Šteinbergs 4, Eglītis, Leja un Drobots 3, Ivanovs 3/1, Laganovskis un Blome 1.

1 komentārs “Aizķerties Viļņā nespējām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.