Noslēdzam septītajā vietā

Arī pēdējā Baltijas līgas spēlē šajā sezonā piedzīvojām zaudējumu, ar 24:28 (12:15) izbraukumā atzīstot Klaipēdas “Dragunas” handbolistu pārākumu.

Mača pirmajā puslaikā ar lietuviešiem spējām cīnīties līdzīgs kā līdzīgs. Izmantojām savas vārtu gūšanas iespējas un vēl ceturtajā minūtē pēc Normund Blome precīzā metiena bijām vadībā ar 4:3. Līdzsvars rezultātā bija arī mača 21. minūtē, kad kārtējo reizi rezultātu izlīdzināja Oskars Arājs – 10:10. Diemžēl pēdējās puslaika minūtēs neiemetām vairākus brīvus metienus, kamēr mājinieki realizēja savus ātros uzbrukumus un ieguva trīs vārtu pārsvaru – 15:12.

Diemžēl otro puslaiku iesākām neveiksmīgi. Pirmajās 17 minūtēs iemetām tikai četrus vārtus, kamēr lietuvieši jau ieguva desmit vārtu pārsvaru – 25:15. Turpinājumā lieliski spēlējošajam mūsu vārtsargam Raitim Puriņam palīdzēja arī laukuma spēlētāji, strauji samazinot rezultāta starpību. Diemžēl lielākam brīnumam pietrūka laiks un mūsējie piedzīvoja zaudējumu beigās jau tikai ar četru vārtu pārsvaru – 24:28.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva sešus vārtus. Pa četriem vārtiem guva Edgars Vadzītis, Artis Laganovskis un Normunds Blome.

Līdz ar to Baltijas līgā septiņus komandu konkurencē, izcīnot tikai vienu uzvaru, ieņēmām pēdējo vietu. Nākošo maču aizvadīsim 11. martā, kad Latvijas čempionātā ASK sporta zālē plkst. 16:20 tiksimies ar “SK Latgols”.

Baltijas līga.
4. marts.
Dragunas – LSPA 28:24 (15:12)

LSPA: Arājs 6/1, Blome, Laganovskis un Vadzītis 4, Ivanovs 3, Leja 2, Černousovs 1.

4 komentāri “Noslēdzam septītajā vietā

  1. Boykins, lasi līdz galam :)
    Līdz ar to Baltijas līgā septiņus komandu konkurencē, izcīnot tikai vienu uzvaru, ieņēmām pēdējo vietu.

    turnīra tabulu apdeitošu, kad būšu mājās. Nevar visu uzreiz gribēt :)

  2. Raitis vnkr MONSTRS!!!!!!!!! ar saviem 45-55%!!! Malacis, principā šodienas spēlē bija vārtsargu benefice!!!! No abām pusēm!!!! Laukuma spēlētājiem iesaku trenēties! Visiem paldies, lūdzu atceramies par prioritātēm!!!!

    Aaaaaa…. apsveicu mūsu treneri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-))))))))))))))))))))))))

  3. Wooow!
    Beidzot sponsori iedeva līdzekļus kluba mājaslapas apgreidam- nomainīts fona attēls…
    BEIDZOT!!! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.