Apturam Jūrmalu

Jau trešo reizi sezonā pieveicām “Jūrmalas Sports” handbolistus, ceturtdien Latvijas čempionāta spēlē ASK sporta zālē svinot panākumu ar 31:26 (14:14).

Mūsu komandai šajā spēlē palīdzēt nevarēja Helmuts Tihanovs, Oskars Arājs, Guntars Lejnieks un Mārtiņš Leitis, kamēr jūrmalniekiem sastāvā iztrūka Kristaps Ence.

Spēli veiksmīgāk iesākām mēs. Labi izspēlējot pozicionālos uzbrukumus, sestajā minūtē izvirzījāmies vadībā ar 4:1. Vēl arī 13. minūtē bijām vadībā ar ar 8:4, taču turpinājumā pēc viesu pieprasītā minūtes pārtraukuma jūrmalnieki ar Arti Laganovski priekšgalā guva piecus beztabildes vārtus un izvirzījās jau plusos ar 9:8.

Vadībā “Jūrmalas Sports” handbolisti bija arī piecas minūtes pirms pirmā puslaika beigām (13:12), tomēr pēc diviem Edgara Vadzīša un viena precīza Riharda Lejas metiena izdevās rezultātu izlīdzināt – 14:14.

Pēc pārtraukuma ļoti veiksmīgi viesu vārtos spēlēja Viktors Beznosenko, kas ilgi mūsējiem neļāva gūt vieglus vārtus. Pārāk ilgi gan jūrmalnieku vārtus neskartus neizdevās nosargāt, kas ļāva 41. minūtē pēc Mareka Černousova precīzā metiena iegūt mūsējiem jau +4 (21:17). Vairākkārt jūrmalniekiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz trīs vārtiem, taču nekas vairāk viņiem tā arī neizdevās. Vēl jo vairāk – mača izskaņā rezultāta starpību vēl palielinājām, izcīnot uzvaru ar 31:26.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar astoņiem vārtiem bija Edgars Vadzītis, bet piecas reizes precīzs bija Jānis Šteinbergs. Pretiniekiem astoņus vārtus guva Edvīns Latkovskis.

Nākošo maču aizvadīsim marta pirmajās brīvdienās, kad izbraukumā Baltijas līgas spēlēs tiksimies ar Lietuvas komandām.

Latvijas čempionāts.
23. februāris.
LSPA – Jūramalas Sports 31:26 (14:14)

LSPA: Vadzītis 8, Šteinbergs 5, Eglītis, Černousovs, Leja, Ērmanis un Blome 3, Rūtiņš 2, Arājs 1/1.
Jūrmalas Sports: Latkovskis 8, Laganovskis un Ivanovs 6, R. Ence un Ķuze 2, E. Korzāns, Narme, Bauze un G. Korzāns 1.

 

6 komentāri “Apturam Jūrmalu

  1. Hmm,raksti,ka nebija Oskars un M.Leitis.Protokolā ir abi-Oskaram vēl goliņš ir… Tad jau varēji uzraxtīt papildus,ka Kazinieks nebija uz speli.

  2. Arājs izgāja un iemeta pendeli, vairāk neko.
    Leitis bija protokolā, bet nebija uz soliņa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.