Sākam cīņu Latvijā

Ar spēli plkst. 15:20 ASK sporta zālē pret “Stopiņu NHK” vienību rītdien 8. oktobrī sāksim startu 2012. gada Latvijas Virslīgas čempionātā un cīņu par sava iegūtā titula aizstāvēšanu.

Šajā sezonā par Latvijas čempionāta zelta medaļām sacentīsies desmit komandas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, kad čempions tika noskaidrots pēc divu apļu aizvadīšanas, šoreiz komandas sacentīsies trīs posmos. Pirmajā — līdz šāgada beigām klubi sacentīsies katrs ar katru, aizvadot tikai vienu apli. Turpinājumā pēc pirmā posma rezultātiem komandas tiks sadalītas divās grupās — 1.—5. vieta; 6.—10. vieta — un sacentīsies katra ar katru vēl divos apļos. Trešajā posmā — izslēgšanās spēlēs — iekļūs labākās sešas. Spēcīgākās divas vienības uzreiz nodrošinās vietu pusfinālā, bet atlikušais četrinieks cīnīsies vēl ceturtdaļfinālā. Tajā un pusfinālā uzvarētājs kļūs zināms, spēlējot līdz divām uzvarām, bet medaļnieki tiks noskaidroti sērijā līdz trīs uzvarām. Turnīrā četras vājākās vienības aizvadīs vēl vienu apli, sadalot atlikušās vietas.

Ar “Stopiņu NHK” vienību šajā sezonā jau esam tikušies, Rīgas čempionāta spēlē izcīnot uzvaru ar 42:15. Sezonas pirmajā spēlē mūsu komandai dažādu iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt Edgars Vimbulis, Guntars Lejnieks un Helmuts Tihanovs.

Mūsu komandas mērķis šajā sezonās nav mainījies. Jau diviem pēc kārtas izcīnītajiem Latvijas čempionu titulu gribam pievienot vēl vienu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.