Sākam ar uzvaru

Latvijas Virslīgas čempionātu sākām ar uzvaru, šodien ASK sporta zālē ar 36:25 (16:12) pieveicot “Stopiņu NHK” vienību.

Uz spēli diemžēl bijām ieradušies tikai septiņu cilvēku sastāvā – bez jau minētājiem handbolistiem darba apstākļu dēļ iztrūka arī Lauris Rūtiņš, Mārtiņš Kazinieks un Jānis Šteinbergs.

Tas būtiski ietekmēja mūsu sniegumu laukumā, tomēr ne spēles gaitu kopumā. Pēc Laura Eglīša, Arta Kurmēna, Mārtiņa Leita un Mareka Černousova metieniem astotajā minūtē ieguvā +4 (5:1). Pretinieki galvu nenokāra, bet ar Andri Lazdu un Māri Orniņu priekšgalā 20. minūtē samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (9:10). Atlikušajās puslaika minūtēs viesi guva vien trīs vārtus, bet mūsējie ieguva četru vārtu pārsvaru (16:12).

Otrajā puslaikā turpinājām pakāpeniski audzēt rezultāta starpību. “Stopiņu NHK” rindās mūsu komandai regulāras galvassāpes sagādāja jau pieminētie Lazda un Orniņš, tomēr krasi spēles gaitu viņi neprata mainīt. Līdz ar to Latvijas čempionāta pirmajā cīņā ieguvām divus punktus – 36:25.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar deviņiem vārtiem bija Artis Kurmēns, septiņas reizes precīzs bija Oskars Arājs, bet sešas – Andis Ērmanis.

Nākošo Latvijas čempionāta spēli aizvadīsim 16. oktobrī, kad ASK sporta zālē plkst. 17:00 tiksimies ar mūsu sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax”.

Latvijas čempionāts.
8. oktobris.
LSPA – Stopiņu NHK 36:25 (16:12)

LSPA: Kurmēns 9, Arājs 7, Ērmanis 6/1, Černousovs un Leitis 5, Eglītis 4.
Stopiņu NHK: Lazda 11, Orniņš 5, Čikuts, Koroļkovs un Ozoliņš 2, Upmalis, Čerņavskis un M. Mellups 1.

4 komentāri “Sākam ar uzvaru

  1. Leitis taču būs labs handbolists, lai cīnās!
    bet nu vai tā ir čempionu cienīga attieksme pret handbolu.. nez nez.. sanjemās skif!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.